İnternet & Teknoloji Merhabalar, ürün fotoğraf çekimi yapmak istiyorum, fikirlerinizi iletebilir misiniz? benfavor Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Uygulama olarak arka planı istediğim şekilde yapabilecek uygulama var mıdır? Merhabalar, ürün fotoğraf çekimi yapmak istiyorum, fikirlerinizi iletebilir misiniz? Cevapla Uygulama Soruları Fotoğraf Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Bence ışıklara dikkat et 0 0 Yorumla
ЮгеЯВ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl Düz bir yerde çekip internette arkasını silebilirsin uygulama şart değilAyakkabılar ayakta ve dışarda çekildiğinde daha hoş duruyorArka bulanıklaşabilirÜrün net ve ıynanmamış olmalı 0 6 Yorumla benfavor +1 yıl Peki arka fon olarak 35*50 beyaz veya krem renk sade kağıt kullansam olabilir mi Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Herhangi bir düz alanda bile çekebilirsin dene bir tane arka plan silme yaz çıkar Yorumla benfavor +1 yıl Çok teşekkür ediyorum akşam deneyeceğim yine yazabilirim sana izninle Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl İstediğin zaman. Bu konuda prof okmasam da bilgiliyim Yorumla benfavor +1 yıl Çok teşekkür ediyorum ilgin ve desteğin için görüşürüz Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Rica ederim görüşürüz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence ışıklara dikkat et
Düz bir yerde çekip internette arkasını silebilirsin uygulama şart değil
Ayakkabılar ayakta ve dışarda çekildiğinde daha hoş duruyor
Arka bulanıklaşabilir
Ürün net ve ıynanmamış olmalı
Peki arka fon olarak 35*50 beyaz veya krem renk sade kağıt kullansam olabilir mi
Herhangi bir düz alanda bile çekebilirsin dene bir tane arka plan silme yaz çıkar
Çok teşekkür ediyorum akşam deneyeceğim yine yazabilirim sana izninle
İstediğin zaman. Bu konuda prof okmasam da bilgiliyim
Çok teşekkür ediyorum ilgin ve desteğin için görüşürüz
Rica ederim görüşürüz