İnternet & Teknoloji Alınır mı sizce? busecnmq Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Samsung a32 telefon alınır mı veya kullanan varsa bana dm üzerinden yazabilir mii Alınır mı sizce? Cevapla Samsung Soruları Telefon Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 608 cevap paylaştı. samsıng daima iyidirbataryaso 5000 ise albm s22 kullanıyorumbataryası 5000 değill 0 6 Yorumla busecnmq +1 yıl 5000 evet Yorumla S93S94 +1 yıl fiyatı nsll Yorumla busecnmq +1 yıl 8.099 Yorumla busecnmq +1 yıl Bütceme uygun Yorumla S93S94 +1 yıl mesela redmi te geçmeyi düşünüyorumredmi 12 pro 5G alacsm Yorumla S93S94 +1 yıl pahalı değill Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bütçe meselesi. Alo der fakat çok bir şey beklememek lazım. 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Alınır kullanıyorum şu an 0 4 Yorumla busecnmq +1 yıl Şarjı nasıl dayanıyor ve kamerası nasıll Yorumla busecnmq +1 yıl Kasma vs oluyor mu Yorumla Edaaa97 +1 yıl Güzel ben gayet seve seve kullanıyorum alabilirsin yani :)) Yorumla busecnmq +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
ssjhdnda Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Evet benim telefonumda a 32 0 4 Yorumla busecnmq +1 yıl Kullanıslı mı şarjı nasıl dayanıyor fotoğraf kalitesi nasıll Yorumla busecnmq +1 yıl Gece kamerası güzel mii Yorumla ssjhdnda +1 yıl Hee hee hepsi güzel al bence Yorumla busecnmq +1 yıl Teşekkürlerr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
samsıng daima iyidir
bataryaso 5000 ise al
bm s22 kullanıyorum
bataryası 5000 değill
5000 evet
fiyatı nsll
8.099
Bütceme uygun
mesela redmi te geçmeyi düşünüyorum
redmi 12 pro 5G alacsm
pahalı değill
Bütçe meselesi. Alo der fakat çok bir şey beklememek lazım.
Alınır kullanıyorum şu an
Şarjı nasıl dayanıyor ve kamerası nasıll
Kasma vs oluyor mu
Güzel ben gayet seve seve kullanıyorum alabilirsin yani :))
Teşekkür ederimm
Evet benim telefonumda a 32
Kullanıslı mı şarjı nasıl dayanıyor fotoğraf kalitesi nasıll
Gece kamerası güzel mii
Hee hee hepsi güzel al bence
Teşekkürlerr