İnternet & Teknoloji Apple kulaklık ucunu nasıl dönüstürebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bu ucu typce c ya da normal kulaklık jakine dönüstürmem lazım laptopta kullanıcam ne yazmam gerek uğraştım bulamadım Apple kulaklık ucunu nasıl dönüstürebilirim? Cevapla Laptop Soruları Kulaklık Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
JohnWayneAmca Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Typ c dönüştürücü yaz 100 tl👍 0 16 Yorumla Soran +1 yıl yzınca öıkmıyodu ama buldum 57tl Yorumla JohnWayneAmca +1 yıl Ucuz var ama sen kaliteli bir şey al Yorumla Soran +1 yıl neden ki sadece dönüstürücü Yorumla JohnWayneAmca +1 yıl Kablolar iyi olmayabilir. Yorumla Soran +1 yıl dönüstürücü kablosuz Yorumla JohnWayneAmca +1 yıl Arasında ufak kablo var ya Yorumla JohnWayneAmca +1 yıl Linki var mı? Yorumla Soran +1 yıl öyle değil iste direkt ikisini de bi kutucuga bağlıyosun Yorumla JohnWayneAmca +1 yıl Benim baktığımın arasında kısa bir kablo vardı. Alabilirsin o zaman. Yorumla Soran +1 yıl link atılıyor mu bilmiyotum ama Yorumla Soran +1 yıl gitmedi Yorumla JohnWayneAmca +1 yıl Sıkıntı yok xper 3 üzeriyse atılıyor sanırım Yorumla Soran +1 yıl http s://ty. gl/ 41uwfzf32z simdi olur heralde Yorumla JohnWayneAmca +1 yıl Evet 57 tl olmuş. Kargo ücreti de vardır😀 Yorumla Soran +1 yıl toplu alısveris yapınca kargo sorun olmuyo Yorumla JohnWayneAmca +1 yıl Hee doğru👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Typ c dönüştürücü yaz 100 tl👍
yzınca öıkmıyodu ama buldum 57tl
Ucuz var ama sen kaliteli bir şey al
neden ki sadece dönüstürücü
Kablolar iyi olmayabilir.
dönüstürücü kablosuz
Arasında ufak kablo var ya
Linki var mı?
öyle değil iste direkt ikisini de bi kutucuga bağlıyosun
Benim baktığımın arasında kısa bir kablo vardı. Alabilirsin o zaman.
link atılıyor mu bilmiyotum ama
gitmedi
Sıkıntı yok xper 3 üzeriyse atılıyor sanırım
http s://ty. gl/ 41uwfzf32z simdi olur heralde
Evet 57 tl olmuş. Kargo ücreti de vardır😀
toplu alısveris yapınca kargo sorun olmuyo
Hee doğru👍