Güncellemeler
+1 yıl
Cevap verenlere şimdiden teşekkürler
lenovo yoga a12 tabletim. Açılıp kapnırken diğer ucu çıktı dokunmatik kablosuda çıktı. Tablette sorun yok çalışıyor fakat bu kısmı çıktı ne kadara yaparlar bunu

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
tüm lenovolardaki sorun menteş kırılması valla benimde laptopta kırıldı, lenovo 5 yıl 1 hafta geçt deyip hadi canım nerde istiyorsan yaptır dedi, kadıköyde yaptırdım tutmadı gittim aliexpresten menteşe getirtip onu yaptırdım en son 500tlverdim laptopa sen düşün gerisini bi telefoncuya götür 200tl ye yapar belki yapıtırıp yumuşatacak menteşeyi
Şey sorcam benim eski samsung bir tabletim var hiç açılmıyor onuda açabilirler mi
telefoncuya götür bulurlar arızasını , istanbuldaysan tavsiye edebilirim
Yok değilim benim bildiğim güzel bir tamirci var oraya götürcem teşekkür ederim
Menteşe sağlamsa ekran flex’i yerine takacak bitti gitti. 200 liraya hallederler.
Düzgün esnaf para bile almaz
Evet sağlam gri kısmı varya orası dönmüyor sadece
Birde dokumatik kısmı iptal oldu küçük mimik bir kablo çıktı
https://www.hizliresim.com/4jwtbm5
gri şry hiç dönmüyor vidalı olan yer ileri geri hareket ediyor sadece
Bahsettiğim flex o dokunmatik paneli çalıştıran. Bir şey değil o tamırcı 10 dakıkada halleder
Peki menteşe değişicek derse ne kadar sürede yaparlar bana kaça patlar aradım sordum ama görmeden bir şey diyemeyiz dediler
Menteşe tek değişmez ikisi birden değişir maksimum 30 dakıkalık iş o.
Fiyat kısmını bilemem maalesef
Tek satılanda var oyüzden sırdum intertte tek menteşe400 tl iditeşekkür ederim yinedee
Fiyatını bilmiyorum da ucuzdur korkma çok istemezler en fazla 150 falan
Çok isterlerse gelirim laf etmeye
İstanbul 'daysan kadıköy Yazıcıoğlu pasajına git orada hallederler 2 dakikada 100 200 lira alırlar
en son 5 ay önce 500tl verdim kardeşim o paraya burun kıvırmıyorlar bilgine
@Richardgör 😱😱😱
@Richardgör benim ki tablet amaaa
abi servisi yapmıyor lenovonun, o yüzden he diyosun yapana deseki kulağının arkasına vercem bişi diyemiyoruz:)))))
@Richardgör tabletede mi o kadar isterler
lenovo pşmanlıktır arkadaş bi daha dell den şaşmam
telefonculara yaptır ucuza gelir sonuçta yapıştıracak
@Richardgör sen sorums cevap ver günah çıkartmayı geç addgd tabletede mi 500 isterler ona göre para götürcem
sen al yanına
Çok bir şey sanmıyorum.
Peki hiç açılmayan tablete ne isterler