Gizli Üye(25-29)+1 yılYa saçmalama orası büyük bir şirket üç beş kullanıcısı veya şunun özel fotosuna bakalim diyecek adamlar yok ki bu öyle her çalışanın yapabileceği bişey de değil veritabianinda duruyor korkmana gerek yok milyonlarca kullanıcı milyarlarca veri var ve öyle arkadaşının telefonunu kurcalamak gibi bişey değil için rahat olsun
0212 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun senden de bişey sormak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBuyur
Soran+1 yılKalıcı sil yapınca biz daha erişemiyoruz peki onlarda kalı mı
Soran+1 yılKurtarılamıyor mesela
Cevap sahibi+1 yılSen tam olarak olayı anlatsana nedir olay
Soran+1 yılAnlatıcam
Soran+1 yılGoogle fotoğraflar var şimdi bu bulur yedekleme ya 20 30 tane google hesabım var ve sürekli yedekliyorum
Cevap sahibi+1 yıl20 30 hesapmi fotomu
Soran+1 yılGoogle hesabı
Soran+1 yılİçinde birsürü foto video yani geçen sene yedeklediğim fotoyu şimdi sildim ama görmüş olabilirler mi diy eşey yaptım
Cevap sahibi+1 yılYa gormek derken bunlar büyük veritananinda bulunur adamlar elle manuel bir şekilde bakmıyor ki neden baksinlar
Soran+1 yılYa diyelim ki adamlar açtı baktı gizliden ve benim özel fotoma denk geldi
Cevap sahibi+1 yılSildiysen belli bir süre sonra sistemden tamamen silinir diye düşünüyorum genelde öyle olur
Soran+1 yıl1 yıl içinde görmüşlerdiyse ya 🥹
Soran+1 yılKnk sen uygulamayı kullandın mı hiç
Cevap sahibi+1 yılKanka ne var ki bu kadar önemli olan foto video
Soran+1 yılSen yazmışsın ya işte özel diye
Cevap sahibi+1 yılTamamda özel ama hangi kategori sen ajanmisin nesin senin özel bilgilerine erisecek
Soran+1 yılAdam fotoları alıp baktığında görürse bittim mesela
Cevap sahibi+1 yılAdam kim mesela ya şöyle düşün bak şimdi memursun diyelim kamu kurumunda birilerinin kimlik bilgilerine erişim sansn var herkse bakabilirsin ama acaba kiminkinde şu yazıyor vs diyip aratabilirmisin hayir
Soran+1 yılAbi beni tanımasına gerek mi var gördü mi bitti anla daa 🥺 günah point
Cevap sahibi+1 yılYa diyorumki bunlar oto sistemler büyük ve birçok kullanıcı var o yüzden birinin görmesi falan diyemeyiz kimse gormedi
Soran+1 yılYa alttaki yorumları bi okusana Allah için
Cevap sahibi+1 yılYa kanka sen gizlisin bu bir gizli olmasan bile kim olduğunu neciboldugunu kimlik bilgilerini adını falan bilmiyoruz rahat rahat açık konuş ya
Soran+1 yılKanka kaç yaşındasın sen yoksa bunu hemen anlaman lazımdı ha
Soran+1 yılEminim benden büyüksün he ama nasıl anlayamadın
Soran+1 yılAnla işte günah günah diyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam anladım özel foto mu videomu ha farketmez hangisi ise sonuçta bunu yapan tek sen değilsin ve defalarca yazdım oto sistemler olduğu için kimse görmez ayrıca girse bile elin Amerikalısi ne yapsın yani kalkıp paylaşacak mi ya rahat olsana sen hemen hemen her kızın telinde çıplak fotosu vardır ya sen delimisin herkesin fotosu ifşa olsa p*rn* şirketleri ne diye var
Soran+1 yılOnla ne alaka tam anlayamadım yani ifşası olmadığı için mi var onlar
Soran+1 yılCidden şey yapamadım
Soran+1 yılPeki bu ifşalar nasıl düşüyo ki sadece birine yolladığın zaman mı
Cevap sahibi+1 yılYa onlar çekip atıyorlar ifsalari biri diğerini ifsalatmak istiyor kendini gizliyor atıyor veya her ikisi ortak karar alıyor atıyorlar zevkle yorumları okuyorlar Twitter'da seninki videomu
Soran+1 yılFoto da var video da çıplak değilim komple ama ya
Soran+1 yılHani bikini tarzı düşün
Soran+1 yılNiye sordum ki onu
Cevap sahibi+1 yılE knk neden taktın OKB misin bende saniyorumki iliskideyken videoya aldin
Soran+1 yılYok bee tövbe tövbee öyle bişey değilll 😂 de OKB ne demek
Cevap sahibi+1 yılTakıntılıisisin demek
Soran+1 yılÖyle öyle hem de nasıl
Cevap sahibi+1 yılMilyarlarca insanın neler neleri var sen kalkıp kendine bunu dert etmişsin senin malum videon olsa bile takma kafana Google merdiven altı şirketi değil
Soran+1 yılAma google görür diyolar
Cevap sahibi+1 yılOtomatik sistemler onlar fabrika gibi yer düşün içerde veri depoluyorlar
Soran+1 yılAma bişry sorucam
Soran+1 yılŞimdi foto sil var silince çöp kutusuna gidiyo ve 60 gün sonunda kalıcı olarak siliniyo
Cevap sahibi+1 yılSor knk sor
Cevap sahibi+1 yılEee
Soran+1 yılBen sil yaptım çöp kutusuna gitti biri sonra ordan da sil yaptım kalıcı olarak silindi, diğerine de aynı şeyi yaptım ama sonra bi baktım çöp kutusuna silinmemiş 2. De silindi o sırada bi yamuklul olmuş olmasın
Soran+1 yılama çöp kutusunda da zaten 60 gün sonra kalıcı olarak siliniyor
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂 kanka vallahi billahi olmaz dilimde tüy bitti ya sen ajansın ondan bu kadar dert ediyosun ya da baya baya çıplak ve cinsellik var çünkü senin dediğin bikini tarzı fotolar instada falan paylaşılıyor bir sürü var
Soran+1 yılKnk ben öyle biri değilim ama normal hayatta ailem de beni böyle bilmez ben öyle çekip siliyom erkek arkadaşım da yoktur ki nude atiyim sekistimg falan yapiyim jsjdjsjjs
Cevap sahibi+1 yılO zaman ajansın sen söyle bakalım neyin peşindesin hangi ülkeden ne haber var dokul hemen 😂
Soran+1 yılAma komple çıplak değil de öyle bişey işte
Cevap sahibi+1 yılOdanda kendi kendine çektiğin iç çamaşırlı foto mu
Soran+1 yılHe biraz
Soran+1 yılKorkıyorum adamlar bakıp bakıp bişeyler yapıyodur falan 😂
Cevap sahibi+1 yılYok adamlar ofiste sekretelere veya en kötü video izleyerek hallediyordur😂 kapalı foto tatmin etmez😂
Soran+1 yılPek anlamam öyle orno morno hsjsjsjsj ciddiyim ama
Soran+1 yılŞimdi yayılsa fotolar ailem öğrense öyle foto çektiğimi 🥺 jsjdjs çok çocukça ama öyle
Cevap sahibi+1 yılYok ihtimal bile yok otomatik makinelerde kaliyor sadece ki siliniyor yayilacakta ailen girecekte bakacak görecek bunlar hep takıntı başka bişey değil
Cevap sahibi+1 yılYüzün mu cikmisti
Soran+1 yılEvett 🥺
Soran+1 yılYa knk ben kendim telime çekiyodum ya niye gizleme gereği duysadım ki birine atmıyodum ki yüzümü kapatiyim
Cevap sahibi+1 yılYine sorun değil valla sıktın artık bunalttı. Beni
Soran+1 yılOho ben burada biriyle 100 yorum konuştum bıktım demedi 😅
Cevap sahibi+1 yılValla bunaldım aynı şeyi tekrarliyorsun
Soran+1 yılYa bak inan seni anlıyorum biliyorum ne demek istediğini lütfen kızma ama Sen de beni anla anksiyete artı takıntı hastalığı var ve bu çok hassas bi konu
Soran+1 yılBi de vesvese falan derken
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum bendede bazı konularda var ama gizlilik politikasını oku ayarlardan ben baktım uzundu bulamadı isim var bakamadım sen bak oku detaylica
Soran+1 yılİşin mi var bu konudan bağımsız bişey sorucaktım da sana
Cevap sahibi+1 yılBu
Yemek yiyip öyle giriyim buraya sorarsın
Cevap sahibi+1 yılGelince yazarim
Soran+1 yılOk sen gel öyle yazarım
Cevap sahibi+1 yılYazabilirsin Şu an
Soran+1 yılKnk şimdi ben çok önceden hoşlandığım çocuğu işletmiştim erkek olarak, bana 1 yıl boyunca bi kıza platonik olduğunu açılıp red yediğini ve sonra unuttuğunu söyledi ama bununla beraber dediği şeylerin çoğunu atmıştı baya yalan söyledi yani çünkü hepsi onu tanıdıktan sonra bildiğim şeyler olduğu için eminim yalan olduğuna bi de instagram hesabını ozman daha yeni açmıştı anca yeni instası olmulştu, ama kıza nerden açıldın diye sorduğumda instagramdan dedi, bu da yalan olabilir mi sencce skdkskkskc platonik olduğu zaman eskiymiş baya
Soran+1 yılBi de ben bi kıza platoniğim açılmaya reddeilmeye korkuyorum dedikten sonra çıkardı bunu
Cevap sahibi+1 yılOlabilir pek sağlıklı bişey diyemem onu sen daha iyi bilirsin
Cevap sahibi+1 yılSen hep erkek olarkmi konuştun kendin olarak konustunmu hic
Soran+1 yılValla hiç tanımıyom kş çocuğu
Soran+1 yılYok ama benden ben olarak mesaj bekliyo da yazmıyorum aslında bi bilse benimle konuştuğunu
Cevap sahibi+1 yılNasıl tanimiyorsin
Cevap sahibi+1 yılNasıl hoşlandın o zaman nasıl mesaj bekliyor
Soran+1 yılKarakterini bilmem
Soran+1 yılO iş biraz çorba
Cevap sahibi+1 yılOkuldan falanmi
Soran+1 yılLiseden kalma 😐 bu arada liseli değilim haberin olsun sjdjjs
Cevap sahibi+1 yılAnladın
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın sorması ayıptır
Cevap sahibi+1 yıl22 yim
Soran+1 yılOha 01 li misin ben de 03 lüyüm
Cevap sahibi+1 yılEvet neden oha dedinki
Soran+1 yılDaha büyük bekliyodum jsjdjs
Cevap sahibi+1 yılYok ya zaten 18-24 yazmiyomu
Soran+1 yılİşte büyük dediğim 99 lu falan
Cevap sahibi+1 yılYok 01 liyim
Cevap sahibi+1 yılSen başka hangi konularda takıntı vesvese yapiyorsun
Soran+1 yılBaşıma gelen kötü her şeyi işte ya da sana göre normal bana ters olan şeyler , sana derken diğer insanlara göre
Soran+1 yılTam Orta bire geçtiğim akşam başladı bu hastalık bende o zamandan beri her şeyi kafama takıyorum
Cevap sahibi+1 yılOrtaokulmu
Soran+1 yılArtık ergenliğe girişten midir büyümekten midir gidiş o gidiş sürekli geçmişi kafaya takmaya başladım
Soran+1 yılEvet mesela bu yüzden tarihler hiç çıkmıyor aklımdan
Soran+1 yılYaşadığım iyi kötü olayın zamanı hangi yılmış hepsi aklımda oluyor bu unutmama hastalığı yüzünden oluyor hepsi , işte bişey yaşayınca yaşamadan önce şu zaman şöyleydim başıma gelmemişti masumdum falan filan saçma sapan işte
Soran+1 yılAynı zamanda anskiyetem var kafama takılan köti bi durum olduğunda kalbim psikolojik olarak çarpıyor 2 hafta durduramadığım oluyor
Cevap sahibi+1 yılBende takıyorum ama herşeyi değil bazen oluyor takildigim şeyler ama onun dışında benimde temizlik takıntım var eskiden baya baya vardı şu an az bişey var el yüz yıkama konusunda öyleyim eskiden günde 100 kere falan el yüz yikardim banyo yapardım falan neyse ki şu an sadece el yüz takıntım var mesela iki üç dort kere falan sabunluyorum çok su ile yıkıyorum falan
Soran+1 yılHee senin öyle takıntı ben kötü bişey sandım
Soran+1 yılKnk seninki başka bişey mesela bende de koklama hastalığı var 😅😂
Cevap sahibi+1 yılAma anksiyete mıdır nedir bilmem bende herşeye çok heyacanlaniyorum kalbim deli gibi durmuyor saatlerce sürüyor bazen gün boyu öyle oluyorum en ufak şeyde oluyor bu durum
Soran+1 yılHeyecandansa bilmiyorum
Soran+1 yılYa aslında bu yaşadığıma anksiyete diyolar diye böyle diyorum
Cevap sahibi+1 yılAnskiyete işte zaten pek sosyal degilim
Soran+1 yılSosyal ankiste diyosun jsjsjs
Cevap sahibi+1 yılBilmem artık neyse ama kötü bir durum
Soran+1 yılŞimdi birincisi sevdiğim çocuğun başka kızı sevdiğini öğrendim ve birlikte gördüm anında kalbime bi çarpıntı girdi gidip kalp ekg si çektirdim nabzım normal çıktı ama kalbim nasıl atıyor 2 gün hiç durmadı uyuyamadım öğrendim ki psikolojik
Cevap sahibi+1 yılÖyle anlıyorum kötü durum ya valla ne diyim bilemedim
Soran+1 yılHani kalpte acı derler ya ciddi anlamda kalpte acı oldu yani bu onu çok sevdiğimden mi yoksa hastamıyım bilmiyorum
Soran+1 yılKalp atışımı duyuyorum ya sallıyor beni yatakta yatarken gece uykumu bölüyor bazen
Soran+1 yılTam psikologluğum
Cevap sahibi+1 yılHayır onu sevdiğinden ve başkasıyla gördüğünden tabiki kalp kırıklığı hayal kırıklığı burukluk
Soran+1 yılAma ne hayal kırıklığı be anlatamam sana
Soran+1 yılŞimdi inan o kadar saçma geliyor ki çünkü artık sevmiyorum, sonra diyorum ki gerçekten aşıkmışım ona
Cevap sahibi+1 yılGidebilirsin psikolga vesveselerden kurtulabilirsin hatta youtubede nevzat tarhani dinle bak
Soran+1 yılArtık büyü müdür nedir bi akşam geldi mk 10 yıldır üstümde lanet olası şey
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni hatta zamanla nefrete donucesek o sevgi
Soran+1 yılTam takıntılarım azaldı bitti düzeldim dedim liseye başladım çok sevdiğim birini kaybettim ve hayatım alt üst oldu
Soran+1 yılYa bi gün nefret ediyorum bana yaşattığı şeyler için onun yüzünden yaptığım hatalar için ama sonra yüzünü düşünüyorum o zamanlaro hatırlıyorum ve ah edemiyorum ya
Soran+1 yılAşka tövbeliylen bu çocuk çıktı karşıma kandırdı beni duygularımla oynadı resmen bi türlü mutlu olamadım 10 yıldır
Cevap sahibi+1 yılAynen hem nefret hem düşününce onu yumusuyorsun anliyorum
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılNevzat tarhani dinle biraz
Soran+1 yılTamam da bu aralar dinden çok uzaklaştım 2 yıldır falan
Soran+1 yılVesvese demişken yani çok alıyorum bu aralar
Cevap sahibi+1 yılBende ama bu psikiyatr
Cevap sahibi+1 yılDinci degilim tamamen bıraktım
Soran+1 yılEvet de ben neden bu kadar soğudum onu düşünüyorum
Soran+1 yılUzaklaşınca vesvese kaçınılmaz oluyor
Cevap sahibi+1 yılÇünkü ona ulasamadin
Cevap sahibi+1 yılBu arada kim çıktı karşına duygularinla oynadı
Soran+1 yılBu bana kalp krizi yaşatan
Cevap sahibi+1 yılMesajlarımiz karışıyor çorba oldu goremiyorsun galiba
Cevap sahibi+1 yılAnlatsana noldu
Cevap sahibi+1 yılEğer kötü ederse seni anlatma ama
Soran+1 yılBi dk kime ulaşamadın dedin
Cevap sahibi+1 yılSoğudum dedinya eğer o çocuktan soğudum diyorsan sebebi ona ulaşamaman elde edememen ve başkasıyla gormen
Soran+1 yılBen çocuğu o kadar istemişim ki ilk defa istihareye yattım çocuk bana rüyamda seni seviyorum diyodu ben de hayırlı o zaman dedim be çocuk yvşağın teki çıktı
Soran+1 yılDinden soğudum jsjsjsj
Cevap sahibi+1 yılHe bende ya
Cevap sahibi+1 yılAyrıca o çocuktan da soguyacan
Soran+1 yılOndan bi türlü soğuyamadım işte taaki başka kızı sevdiğini öğrenene kadar
Soran+1 yılGeçti ya 1 yıl oldu unutalı onu
Cevap sahibi+1 yılYa burdan bir mesaj yazıp okuyana kadar valla çıldırtır adamı burası
Cevap sahibi+1 yılİlla çıkıp yenilemek gerek
Soran+1 yılÇocuk taktik uygulamış hem de aynı anda kaç kıza
Cevap sahibi+1 yılNe taktiği
Soran+1 yılÇocuk aşık rolü yapıp aşık ediyor kızları
Soran+1 yılKonuşması olsun bakışı olsun
Soran+1 yılBi de 5 vakit namaz kılan biri ama yazmadığı kız kalmamış ülkede
Cevap sahibi+1 yılAmacı aşık edip tatmin mi oluyor kendisi yoksa yatmak falanmi
Soran+1 yılValla orasını bilemem yatma falan var mı da kesinlikle tatmin
Soran+1 yılYa hatta böyle yvşak göremezsin o kadar temiz birime benziyp ki
Cevap sahibi+1 yılHeee o yüzden dinden sogudun
Soran+1 yılAşk acısı çekince dinden uzaklaştım
Soran+1 yılGecem gündüzüm o oldu valla
Soran+1 yılYa da aşık olunca diyim
Soran+1 yılYa böyle diyorum da bakışından falan değil gayet konuştuk arkadaştık
Soran+1 yılCinlere meraklıydım korku filmi izlerdim şimdi o da sarmıyor
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yılCin din alakalı ya cini bırakınca din de gitti hajshaha
Soran+1 yılBana çok uğraşıyosun diyolardı da naptım sanki büyü yaptım alt tarafı korktu filmi izliyodum aha ondan da oldum
Soran+1 yılSen neden neye saçma dedin ki
Cevap sahibi+1 yılAşk acısı ve dinden soğumaya biraz saçma geldi ona dedim
Soran+1 yılHe tamam benimki takıntı ya aşk falan değil kafaya takıcak şeyleri bırakınca birini düşüniyorum sürekli
Cevap sahibi+1 yılDusundurtme uğraş hobi falan edin
Soran+1 yılBak bu çocuğa aşıkken felaket yaşadım ama afedersin de skimde bile olması ama başkasıyla gördüm hastaneye yattım a q
Soran+1 yılAma şimdi neresini sevmişim diyorum aşk böyle bişey işte bitti mi tam bitiyor
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle her aşk biter
Soran+1 yılGerçek aşk sonsuz da değildir ayrıca
Soran+1 yılSen neden dinle ilgilenmiyosun
Cevap sahibi+1 yılAşk sonsuz değildir zaten sahte olanından bahsetmiyorum bile
Cevap sahibi+1 yılAşk biter sevgi saygı olabilir ama aşk biter aşk ve sevgi farklı seyler
Cevap sahibi+1 yılYanlis seyler
Soran+1 yılBu ikisinin farkını bi de senden duyabilir miyim
Soran+1 yılCevabını bekleyene kadar süper görüş seçilmiş silicektim ben ya insan bişey yazar aw
Soran+1 yılAlooo orada misin yaa
Soran+1 yılYa yorum yaz bisey yaap
Cevap sahibi+1 yılYazamiyoem
Soran+1 yılBenim goruslerimi siler misinn
Cevap sahibi+1 yılOha 4 ay geçmiş ya ben uygulamadan kullanıyordum şu an tarayıcıdayim uygulamada cevap yazilmiyorduki gizliden çıktım o da olmuyordu
Soran+1 yılBen de simdi tarayicidan giricem senin gorusleri silicem
Cevap sahibi+1 yılNoldu sorun nedir
Soran+1 yılKS yi terk edicem de yorumlari silemedim super soru secilmis
Soran+1 yılSana ulasabildigime cok sasirdim ya aninda oldu 😂
Cevap sahibi+1 yılNiye ki o zaman profilinden komple soruyu sil veya bağı kopar 180 mesaj var nasıl siliyim
Soran+1 yılSen benimkileri siliceksin ben de seninkileri hepsi 180 degil
Soran+1 yılSenin gorus super secilmis ya o yuzden silemiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılÇok takıntılı bir ablamizsin bişey olmaz ifşa falan olmassin ya
Soran+1 yılAblasi hadi ya kirma nolurrr🥹
Soran+1 yılMucize oldu ztn sana ulasmam
Cevap sahibi+1 yılNiye ya neler oldu ayrıca hepsi silinmezki sinir koyulmuş bunu görmek istemiyorum swcenegine sen bir dene bakalim kaç tane silinecek ona göre bakarız
Soran+1 yılHepsini silme o zmn bazi uzun seyler yazmisim ya onlari sil
Cevap sahibi+1 yılşu an yapamam sonra hatırlat zaten sık giremem
Soran+1 yılYa hoslanti platonik diyo ya onlari sil sadece 3 tane bisey var
Soran+1 yılEger silmiceksen soyle olur mu da bileyim
Cevap sahibi+1 yılOhoo nerden bulayım çok yorgunum gözler gidik ben dayanamıyorum ama emin ol bisey olmaz zaten burdan silinse bile ksde kalıyor veritababknda
Soran+1 yılAma KS de kalsin ya nolcak sanki kendim hakkinda bilgi verdim 😂
Cevap sahibi+1 yılE sorun ne o zaman herşeyi silmek istiyorsun cidden cocukmusun yaş kac
Soran+1 yılOfff donduk basa 20 yim 2003 luyum yani sen de 01 lisin he
Cevap sahibi+1 yılNe bilim ya hatırlayamadım kafam allak bullak yarın öbür gün yaz hallederiz
Cevap sahibi+1 yılGörüşürüz
Soran+1 yılOk iyi geceler
Soran+1 yılorada misin
Soran+1 yıl? Off
Soran+1 yılOldun heralde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılKac yildir cikiyorsunuz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!