merhaba KScanlar nasılsınız? Neyse ki t9 akıllı klavye düzenleme sistemleri ve arama motoru algoritması var böylece uzun kelimeleri yazmak zorunda kalmıyoruz, "Bunu mu demek istediniz" diye soruyor.
böyle bile olsa ; Google'de aradığınız en uzun kelime hangisiydi?
İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
Hiç hatırlamıyorum ama film cümleleri yani replikleri olabilir mesela Joker replikleri gibi
"Birkaç intihar, gözlük, ve şu şehri terörize etmek için ihtiyacınız olan diğer birkaç şey." "Bir şakayı anlatayım: İki hasta psikiyatrist, birbirlerinin düşmanı olmuşlar." "Neden ciddi olmuyorsunuz?" Joaquin Phoenix'in canlandırdığı Joker (Joker - Cırtlak): "Daha önce insanların gözlerine baktınız mı? İnsanların nasıl bir acı yaşadığını görmek ister misiniz?" "Hepiniz bir gün benim kadar deli olacaksınız!" "Dünya beni her zaman bir çılgın gibi gördü, fakat ben sadece gerçek olmak istedim." Jared Leto'nun canlandırdığı Joker (Suicide Squad - intihar timi): "Benim çılgınlığımdan hoşlanırsın." "Biraz delilik kimseye zarar vermez. Kimse ihtiyacı olan şeyi vermez." "Benimle delilik nedir göstereceğim."
bir site vardı onun için baya da popülerdi adını unuttum ama dünya genelinde evdeki malzemeleri seçince yemekler öneriyor şunu yapabilirsiniz gibi diye buluyordu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç hatırlamıyorum ama film cümleleri yani replikleri olabilir mesela Joker replikleri gibi
"Birkaç intihar, gözlük, ve şu şehri terörize etmek için ihtiyacınız olan diğer birkaç şey."
"Bir şakayı anlatayım: İki hasta psikiyatrist, birbirlerinin düşmanı olmuşlar."
"Neden ciddi olmuyorsunuz?"
Joaquin Phoenix'in canlandırdığı Joker (Joker - Cırtlak):
"Daha önce insanların gözlerine baktınız mı? İnsanların nasıl bir acı yaşadığını görmek ister misiniz?"
"Hepiniz bir gün benim kadar deli olacaksınız!"
"Dünya beni her zaman bir çılgın gibi gördü, fakat ben sadece gerçek olmak istedim."
Jared Leto'nun canlandırdığı Joker (Suicide Squad - intihar timi):
"Benim çılgınlığımdan hoşlanırsın."
"Biraz delilik kimseye zarar vermez. Kimse ihtiyacı olan şeyi vermez."
"Benimle delilik nedir göstereceğim."
evdeki malzemeleri tek tek yazıp tarif araştırıyorum sjsjjs
bir site vardı onun için baya da popülerdi adını unuttum ama dünya genelinde evdeki malzemeleri seçince yemekler öneriyor şunu yapabilirsiniz gibi diye buluyordu.
Nefis yemek tarifleri mi