İnternet & Teknoloji Telefonumda kaydettiğim gereksiz fotoğraflar? Onabuna43 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 1000 e yakın resim var gereksiz silmek istiyorum hepsini ama üşeniyorum napmam lazım Güncellemeler+1 yıl Çok gözümü alıyor silmek istiyorum Telefonumda kaydettiğim gereksiz fotoğraflar? Cevapla Telefon Soruları Resim Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Joudi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Günlere ayır her gün 100 fotoğrafı sil.İllaki bir günde yapmak zorunda değilsin.Ya da çok gereksiz fotoğraf birikyorsa haftada bir günü buna syır.Böylelikle 1000 gibi sayılara ulaşmaz 1 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl ahh kadınların gelen sorunu Allah bilir kac tane foto var telefonda :D hepsini sec silmek istemediğin foto tık geri kaldır kalanı sil. 0 0 Yorumla
xennuyeux Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl resimlerin olduğu klasöre basılı tut klasör işaretlenince sil komple tek seferde temizlik :) 0 0 Yorumla
ThomasAngelo Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yarım saatini ayırıp sileceksin. Sen ne olsun istiyosun aaq 0 0 Yorumla
Incoterms Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Google drive depola sonra fotoğrafları sil. 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Bana ver silerim hepsini ayıp ediyorsun 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bilgisayara bağla sil benim gibi 😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Banane awk 1 2 Yorumla GentlemanBoyss +1 yıl 🤣 dimi yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bdhhdjdjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Günlere ayır her gün 100 fotoğrafı sil.
İllaki bir günde yapmak zorunda değilsin.
Ya da çok gereksiz fotoğraf birikyorsa haftada bir günü buna syır.
Böylelikle 1000 gibi sayılara ulaşmaz
ahh kadınların gelen sorunu Allah bilir kac tane foto var telefonda :D hepsini sec silmek istemediğin foto tık geri kaldır kalanı sil.
resimlerin olduğu klasöre basılı tut klasör işaretlenince sil komple tek seferde temizlik :)
Yarım saatini ayırıp sileceksin. Sen ne olsun istiyosun aaq
Google drive depola sonra fotoğrafları sil.
Bana ver silerim hepsini ayıp ediyorsun
Telefon değiştirmelisin. :d
Bilgisayara bağla sil benim gibi 😁
Banane awk
🤣 dimi yaa
Bdhhdjdjd
Toplu sil