İnsta açmaya çalışıyorum sanırım sahte hesap sayısı fazla olunca açtırmıyor, en son yerde hata veriyor, hesap açmama yardımcı olacak biri var mı? Mail adresini ben vercem veya hazır hesabı olan varsa alabilirim ☺️
Güncellemeler
+1 yıl
Yeni hesap açsamda açtığıtüm hesapları engelle deyince sanırım benim açtığım hepsi engelli oluyor
Bana şu an iyi fikir verdin :D 100 tl yesatsam almam demez millet 20-30 hesabı. bunu paraya çevirmeliyim. zaten yazılımcıyım otomatik olarak hesap açtıracak sistemi kurabilirim. ama sen kendi telefon ya da bilgisayarından direkt instaya girersen anlarlar. ben o kısmını aşabilirim farklı hesaplardan giriliyormuş gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ücret veriyo musun
Vay bee her şey paralı olmuş
Sen de bunu ticari amaçlı kullanıcan muhtemelen.
Yok be karı kıza yazcam
burada bile ticaret düşünüyorsan helal olsun sen olmuşun reis
Engellendiklerine mi ulaşmak istiyorsun diğer hesaplardan :D
Aynen 🤣
Yeni hesap açsamda açtığı tüm hesapları engelle deyince sanırım benim açtığım hepsi engelli oluyor
Bana şu an iyi fikir verdin :D 100 tl yesatsam almam demez millet 20-30 hesabı. bunu paraya çevirmeliyim. zaten yazılımcıyım otomatik olarak hesap açtıracak sistemi kurabilirim. ama sen kendi telefon ya da bilgisayarından direkt instaya girersen anlarlar. ben o kısmını aşabilirim farklı hesaplardan giriliyormuş gibi
Sayemde zengin oldun fikir babalığı karşılığında bir hesap ücretsiz ver bari 🤣
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!