Merkezi Nüfus İdaresi Sistemi. Aslında devletin tuttuğu veriler bunlar fakat bildiğin gibi bizim devlet her yerde falso olduğu için burada da aynı. İllegal olarak bir kişinin adını ve soyadını dahi bilsen çok az bir para karşılığı tüm bilgilerini alabilirsin. Tabi bu suç olduğu için kanıtların varsa şikayet edersin, gayet güzel bir para alırsın dava sonucu.
Kardeşim bulur Mernise paralel sistem yapmışlar anlık olarak giriş yapıp buluyorlar büyük dolandırıcılar da küçük dolandırıcılara veya böyle kişilere para karşılığı kiralıyorlar bilgi veriyorlar hatta ve bu sistem tamamen güncel , isim veya telefon numarasından anlık çıkıyor
Bunlar bu işlemleri yaparken VPn kullanıyorlar ha savcılığa verirsen nerden nasıl ulaştığı ortaya çıkartılabilir gibi tam emin değilim benim ilgim dışında bir durum zaten fakat işleyiş bu şekil de bilgim var bundan
Şöyle söyleyim sana artık günümüz de her şey teknoloji bilişim çağı oldu mesela bütün resmi işlemler de 1 tane adına kayıtlı hat olması lazım mecburen , bankalar olsun resmi kurumlar olsun , seni rahatsız eden kişiyi savcılığa şikayet etmen daha mantıklı bu numaradan rahatsız ediliyorum gibi , veya 2 hat kullansan yine diğerine ulaşır öyle bir durum , en iyisi ver savcılığa uğraşsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İlgili Kurumların dışında öyle bir icat yok henüz... Yasal değil zaten...
Bir dönem Google Play'de telefon görüşmesini kaydeden bir uygulama vardı. Farklı amaçlarla kullanılabilir diye o bile sonradan yasaklandı😏
MERNİS data kullanırsa (suç) bulabilir. MERNİS data kullanılırsa her şeyini bulur zaten.
O neki uygulama flnmı
Merkezi Nüfus İdaresi Sistemi. Aslında devletin tuttuğu veriler bunlar fakat bildiğin gibi bizim devlet her yerde falso olduğu için burada da aynı. İllegal olarak bir kişinin adını ve soyadını dahi bilsen çok az bir para karşılığı tüm bilgilerini alabilirsin. Tabi bu suç olduğu için kanıtların varsa şikayet edersin, gayet güzel bir para alırsın dava sonucu.
Tabi bu riskli bir şey olduğu için çoğu kişi yapmaya cesaret etmez, ben burada neler yapabilir onu anlattım.
Ya çok teşekkür ederim biraz da olsa rahatladım
Rica ederim.
Mernisten bulan dolandırıcılar var isim veya telefondan bulurlar, tabi suç işlemiş olur, nerden nasıl aldığını öğrenmek lazım
Hattımı kapatıp yeni hat alsam sorun çözülürmü
Çözülmez tekrar aynı şekil de bulur bu yöntemi kullanıyorsa en güzeli hat sahibi hiç tanımadığın biri olmalı öyle bir şey yapabilirsen tabi
Bu aklımda var başkası üzerine hat alıp onu kullanmak yoksa yine bulur numaramı
Kardeşim bulur Mernise paralel sistem yapmışlar anlık olarak giriş yapıp buluyorlar büyük dolandırıcılar da küçük dolandırıcılara veya böyle kişilere para karşılığı kiralıyorlar bilgi veriyorlar hatta ve bu sistem tamamen güncel , isim veya telefon numarasından anlık çıkıyor
Hat başkası adınaysa bulamaz hattın kullanıcısı olarak dahi ismini yazdırma telefon operatörüne
Peki hattımı kapatmammı gerek bu durumda
Şu sitede dahi bir sürü dolandırılan vardır bu sistemle ha söylemezler ayrı
Bunlar bu işlemleri yaparken VPn kullanıyorlar ha savcılığa verirsen nerden nasıl ulaştığı ortaya çıkartılabilir gibi tam emin değilim benim ilgim dışında bir durum zaten fakat işleyiş bu şekil de bilgim var bundan
Şöyle söyleyim sana artık günümüz de her şey teknoloji bilişim çağı oldu mesela bütün resmi işlemler de 1 tane adına kayıtlı hat olması lazım mecburen , bankalar olsun resmi kurumlar olsun , seni rahatsız eden kişiyi savcılığa şikayet etmen daha mantıklı bu numaradan rahatsız ediliyorum gibi , veya 2 hat kullansan yine diğerine ulaşır öyle bir durum , en iyisi ver savcılığa uğraşsın
Hayır bulamaz. Böyle bir sistem veya sorgu durumu yok.
Bulur
Nasıl ve nerden bulabilir
Anlık konumdan konumunu açık tutma hiçbir zaman
Hattımı çıkardım zaten bu yüzden
Korkma Ozaman
Sictigin boku bile bilir
Çok zor
bulamaz
Bulur benim bulmuştu
Sanmıyorum