İnternet & Teknoloji konusunda 548 cevap paylaştı.
Dışarıdan birisi daha önce görmüş olduğu isimlere ilgiyle bakmaz. İlgisini daha önce görmediği duymadığı bir takma isme adapte edebilir. Tanınırlıkta önemlidir kötü ün yaparsanız kötü anılır iyi ün yaparsanız iyi anılırsınız. Yine takma ismin ilgi çekmesini istiyorsanız davranışlarınızı yayan dedikoducular için olumlu izlenimler bırakmalısınız.
İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
Ben kendim için konuşursam. ben takma ismi daha çok severim mesela şu an ki kullanıcı adım gibi çünkü zaten normal günlük gerçek hayatta ismimizi kullanıyoruz en azından sosyal medyada kendimizin bulduğu güzel bir havalı isim eklemek daha güzeldir. mesela süper kahraman sevdiğim için genelde bu tür isimleri tercih ediyorum ya da havalı olduğunu düşündüğüm.. 🍀😎
Bu durum genelde sosyal medya içeriğinin sayfayı yanlışlıkla kullandığınızda göre değişir, eğer ki bir bir ürün tanıtımı için olursa ona göre değişir, Ama mesela normal sadece ilişki olsa akrabayı iletişim kurmak istiyorsanız normal isminiz ile alabilirsiniz.
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sosyal medyada nick name olarak hangisi daha çok ilgi çeker ve sevilir, gerçek isimler mi, ilginç takma isimler mi?