İnternet & Teknoloji Şebeke üstündeki X işaretini nasıl yok edebilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Redmi note 11 pro. Kartı çıkarıp takınca böyle oldu geçen günde kendi kendine böyle olmuştu tamire verdim bişey yaptı düzeltti. IMEI değil ama Şebeke üstündeki X işaretini nasıl yok edebilirim? Cevapla İş Soruları Kredi Kartı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bigboy188100 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Kart takarsan gider😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl? Yorumla bigboy188100 +1 yıl Sim kart Yorumla Soran +1 yıl Takılı kart zaten böyle gösteriyor Yorumla bigboy188100 +1 yıl Yanlış takmissindir Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bida çikar tak ya da diğer sim yerine tak ya da yeniden başlat 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yaptım ya olmadı başka sim yeri de yok. Başka telefonda çalışıyor kart telenda bişey var ama cozemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çift sim var 11 proda Yorumla Soran +1 yıl Taktigim yerin arka tarafında sd ve sim 2 yaziyo ama kart olmuyo ki oraya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oluyo önde nere takiyosan aynısını arkaya tak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diklemesine kart yatay sim Yorumla Soran +1 yıl Taktım oldu neden böyle oluyo acaba. Bide yine olursa eski yerine mi takmam gerek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knk muhtemelen ya o sim yeri bozulmuştur ya da 1. sim yerinin imeisi gitmişir bida böyle olmaz IMEI bitmeyene kadar güle güle kullan Yorumla Soran +1 yıl Yok IMEI değil sorun geçen günde böyle oldu telefoncu bişey yaptı verdi düzeldi. IMEI atmadı ama Yorumla Soran +1 yıl Sonra bugün kartı çıkarıp taktım yine böyle oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok böyle yapmaya dewam ederse sıfırla telefonu Yorumla Soran +1 yıl Telefoncu bişey yaptı ama anlamadım ya sifirlamadi bile. Okulda böyle olursa çıkamam yaptırmaya inşallah olmaz. Teşekkür ederim bu arada 🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim güzel günlerde kullan. Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Telefonun şu an çekmiyor diyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kart takarsan gider😂
Nasıl?
Sim kart
Takılı kart zaten böyle gösteriyor
Yanlış takmissindir
Bida çikar tak ya da diğer sim yerine tak ya da yeniden başlat
Yaptım ya olmadı başka sim yeri de yok. Başka telefonda çalışıyor kart telenda bişey var ama cozemedim
Çift sim var 11 proda
Taktigim yerin arka tarafında sd ve sim 2 yaziyo ama kart olmuyo ki oraya
Oluyo önde nere takiyosan aynısını arkaya tak
Diklemesine kart yatay sim
Taktım oldu neden böyle oluyo acaba. Bide yine olursa eski yerine mi takmam gerek
Knk muhtemelen ya o sim yeri bozulmuştur ya da 1. sim yerinin imeisi gitmişir bida böyle olmaz IMEI bitmeyene kadar güle güle kullan
Yok IMEI değil sorun geçen günde böyle oldu telefoncu bişey yaptı verdi düzeldi. IMEI atmadı ama
Sonra bugün kartı çıkarıp taktım yine böyle oldu
Çok böyle yapmaya dewam ederse sıfırla telefonu
Telefoncu bişey yaptı ama anlamadım ya sifirlamadi bile. Okulda böyle olursa çıkamam yaptırmaya inşallah olmaz. Teşekkür ederim bu arada 🙏
Rica ederim güzel günlerde kullan.
Telefonun şu an çekmiyor diyor