Belki de çoğumuzun sorunu. Teknolojik alet bağımlılığı. Benim eşim ciddi bir telefon bağımlısı. Bilgisayar bağımlılığı da vardı da çok şükür şimdi bilgisayarımız oyunların yeni güncellemelerini kaldırmıyor, bu sebeple oyun oynayamıyor. Eşime iki muhabbet edelim diyorum tamam diyip telefonu bırakıyor sonra bir bildirim bir mesaj sesi geliyor hemen telefonunu eline geri alıyor. Telefonu yakınında, elinde olmadan rahat edemiyor asla. Telefonunu ben alıp bakmak istediğimde de kızar. Kurcalamamı istemez. 2 oğlumuz var kuduruk mu kuduruk. Onlarla oynasın benimle vakit geçirsin istiyorum ama genel ilgisi telefon yönünde. İzinli günü pazar günü, o gün de sabahtan akşama kadar bilgisayarı tvye bağlayıp film izler. Öğlen de uyur 1 2 saat. Kafayı yemek üzereyim. Sizleri de alalım sahneye...
Güncellemeler
+1 yıl
1 hafta yillik izin aldi gecen haftadan bahsediyorum. 4 gunlugune cocuklari babaannelerine biraktik. Basbasa kaldik. Iyi geldi. Dinlendik. Ama sonra eski haline döndü. Ne yapmali bunu?
Teknolojik alet bağımlısı eşi olanları buraya alabilir miyiz?
eşini oyundan koparmak istiyorsan senin ilgin alakan önemli bir süre onu sıkabilir ama sen yinede sürekli onu taciz et evden cıkma kiçin bir seyler yap
Sen büyüteceksin bacım yapcak bişey yok biraz korkut kendine gelsin korkma yüksel biraz çocuk sahibi insan bilgisayarda oyunmu oynar onun kaybetme korkusu yok bi korku ver ona
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
pazar günü çocukları alıp awm git bunu sürekli yap evde tek kalsın. akşam çoc ukları alıp parka vs yürüş yap kendini yalnız hisswetsin
Onun istedigi de zaten kafa dinlemek. Ben esimle birlikte vakit gecirmek istiyorum
Seni anlıyorum bir süre sonra sizi yanında görmeyince hata yaptığını anlıyacak...
3 haftaligina İzmir'e gittim ailemin yanina ziyarete. Hem de bayrama. Ben gittikten 10 gun sonra anca ozlemis bizi.
Çocukları bir yere bırakıp kendisi ile dıoları cıktınız mı? ya da özel hayatınız monoton ve çok seyrek mi
Emanet edebilecegimiz biri yok.
eşini oyundan koparmak istiyorsan senin ilgin alakan önemli bir süre onu sıkabilir ama sen yinede sürekli onu taciz et evden cıkma kiçin bir seyler yap
Evden çıkmak istemiyo mumkun degil cikartamiyoruz
ne iş yapıyor
Ben sevgilim için konuşayım baktım telefonla uğraşıyor gider ilgisini çekmeye çalışırım dikkatini kendime çekerim deneyebilirsin anında bırakıyorlar
Gülüm çok yaptım ama gözü telefonda hep.
Çoluk çocukla evlenince böyle oluyo iki çocuk yapmış daha kendi çocuk bilgisayarda film izlemek nedir tövbe yarabbi
Kesinlikle katılıyorum. Yaptık bir hata. Nasıl toparlayacağız bilmiyoruz
Sen büyüteceksin bacım yapcak bişey yok biraz korkut kendine gelsin korkma yüksel biraz çocuk sahibi insan bilgisayarda oyunmu oynar onun kaybetme korkusu yok bi korku ver ona
Kaybetme korkusu olsun diye de yaptim biseyler ama korkmuyo.
Bana annem gibi davranma diyip kukruyor bana. Cok korkutuyo
Allah yardımcın olsun
Amin saol