İnternet & Teknoloji Bomba emojisi telefonda nerde? aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yardımcı olur musunuz Güncellemeler+1 yıl Ben de yokmuş. Kopyaladım. Yine de sagolun Bomba emojisi telefonda nerde? Cevapla Telefon Soruları Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bomba emojisini bulacağım diye, başka başka emojiler buldum. Ben de yokmuş yazdım çıkmadı ... aklımda bomba emojisi yoktu, şimdi nerde bu emoji diye kafaya takicam.. teşekkür ederim 0 0 Yorumla
TEVFİK_FİKRET600527 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Nesneler bölümünün en aşağısında baby. 💣 görmek istiyorsan aynaya bak dimi. 😂🤣😁😄😅😆 0 1 Yorumla aslıı_449 +1 yıl Yok bende :(( neyse kopyaladım sağol Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl telefonun ıphone ise emoji arama yeriene 💣💥 bomba yaz çıkar 0 0 Yorumla
Fıstıklı_baklava Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl 💣💥 emoji arama yeri yok mu 0 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl Var orada aradım hep bulamadım Yorumla Fıstıklı_baklava +1 yıl Tamam şimdi sorun çözüldü ı zaman Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. 💣 al kopyala yapıştır 1 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl Sen nerde buldun ben yerini öğrenmek istiyorum Yorumla u tenedos +1 yıl emoji kısmında arama var oraya bomba yazıp buldum Yorumla
user0035 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl 💣 ampül olan yerde 0 1 Yorumla peacekepeer066 +1 yıl 💣 buldun mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bomba emojisini bulacağım diye, başka başka emojiler buldum. Ben de yokmuş yazdım çıkmadı ... aklımda bomba emojisi yoktu, şimdi nerde bu emoji diye kafaya takicam.. teşekkür ederim
Nesneler bölümünün en aşağısında baby. 💣 görmek istiyorsan aynaya bak dimi. 😂🤣😁😄😅😆
Yok bende :(( neyse kopyaladım sağol
telefonun ıphone ise emoji arama yeriene 💣💥 bomba yaz çıkar
💣💥 emoji arama yeri yok mu
Var orada aradım hep bulamadım
Tamam şimdi sorun çözüldü ı zaman
💣
al kopyala yapıştır
Sen nerde buldun ben yerini öğrenmek istiyorum
emoji kısmında arama var oraya bomba yazıp buldum
Emoji bölüme yaz çıkar
Hayatımız bomba olmuş
Ne gereği var 😄