Sizler hangisini tercih ediyorsunuz?
Kablolu kulaklık
Bluetooth kulaklık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kablolu kulaklık tabi ki de daha güzel benim için. çünkü daha rahat ama kişiye göre değişir Kablolu kulaklıklar, sesin analog olarak iletilmesi nedeniyle daha yüksek ses kalitesi sunabilir. Müzik veya ses dosyalarının doğal sesini daha iyi yansıtabilirler. Kablolu kulaklıkların şarj edilmesine gerek yoktur, bu nedenle uzun süreli kullanımlar için ekstra bir şarj kaygısı yaşanmaz. Kablolu kulaklıklar, standart 3.5 mm ses jakına sahip cihazlarla uyumludur ve çoğu cihaza kolayca bağlanabilirler.
Yani ben daha önce bluetooth'lu kulaklık kullanmadım kullansam bu konuda evet diyebilirdim seçeneklerin çoğunda bluetooth kulaklık tercih edilmiş ama ben kablolu kulaklığı her zaman tercih ederim mesela mouse kullanırken bile kablolu mouse daha çok seviyorum
Cevap
31Cevap
insanları teknolojiye daha da bağımlı hale getiriyorlar şarkı dinlerken bile kulaklığı şarj edeceğiz olur mu öyle şey? bana saçma geliyor kablolu kulaklık en iyisi kesinlikle
Ben ikisini de kullanıyorum. Bluetooth kulaklığın en sevdiğim yanı kablo derdi olmaması ve spor yaparken rahat olması. Kablolu kulaklığıda normal otururken kullanıyorum.
Oyun oynamak içinse kablolu, müzik dinlemek içinse bluetooth derim.. Çünkü oyun esnasında ses kasıyorsun ve bluetooth kulaklıkta saniye farkıyla da olsa ses geç geliyor..
cebinde şöyle bi yun yumağı gibi karışmayan kulaklığa kulaklıkmı denir 2 saat açmak için uğraşmak lazım tadı öyle çıkıyor dinlediğin müziğin
Kablolu kulaklıkları hiç sevmiyorum. Sinir bozucular bence :D Bluetooth kulaklar daha iyi. Onlar tercihim ve kullanıyorum.
Kablolu daha kullanışlı vallahi diğeri şarj sıkıntı
Kablolu kulaklıkların bir ton derdi var kablolar hep birbirine karışıyor.
Bluetooth kulaklı kablo bozuldu koptu derdinden iyi diye düşünüyorum.
Kablosu sıkıntı olmasa kablolu daha iyi ama kablosuz kullanıyorum.
Ben arada kablolu arada Bluetooth kulaklık kullanıyorum ama genel de kablolu kullanırım
Dışarı felan müzik dinlemek için bluetooth, oyun oynamak için kablolu
Kablolu ama bozuldu :) ben biraz eski kafalıyım teknoloji açısından haha 😂
Bluetooth kulaklık çok tehlikeli radyasyon oranı fazla
BT nin tadını alan bir daha bırakamıyor kesinlikle BT kulaklik
onun Bluetooth u var güzelmi güzel
taktımı kulağına dinlermi dinler 😂😂
Bluetooth kulaklık en sık kullandığım çünkü dışarı çıktığımda daha rahat hissettiriyor. kablo sorunu yok yani
aslında sporsa içinde kablosuz pc oyun oynamak içinse kablolu
Kablolu diğerinde insanlar bana otobüs şoförü gibi geliyor
bluetooth kulaklık
Bluetooth kullanıyorum
Bluetooth kulaklık kullanıyorum
Ikisinide kullanıyorum
Kablolu seviyorum ben
Bluetooth kesinlikle.
kablolu mu kaldı artık ya kablolu olmaz artık :D
Kulak üstü bluetooth. Bu aralar en yakınım 😅
Bluetooth kullanıyorum yıllardır
bluetoot bence