İnternet & Teknoloji Erkekler, snapte karşı kişid ekli olduğunu nasıl anlarsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor snapte karşı kişid ekli olduğunu nasıl anlarsınız? Güncellemeler+1 yıl baya önceden eklemiştik hala eklimi değilmi nasıl anlaşılıt Erkekler, snapte karşı kişid ekli olduğunu nasıl anlarsınız? Cevapla SnapChat Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 590 cevap paylaştı. Sanırım ileti geliyor 0 16 Yorumla Soran +1 yıl nedir o ileti Yorumla gacar4886 +1 yıl Bilmem kim seni ekledi gibi Yorumla Soran +1 yıl mesela ilk defa durumu bana geldi ama hala eklimi nasıl görürüm Yorumla Soran +1 yıl baya önceden eklemiştik Yorumla gacar4886 +1 yıl O kadar bilgim yok kusura bakma Yorumla Soran +1 yıl exle daha önceden ekleşmiştik ama hala eklimiyim nasıl anlarım Yorumla Soran +1 yıl ö. d Yorumla gacar4886 +1 yıl Hesabına tıkla arkadaş yazıyor zaten Yorumla Soran +1 yıl hmm Yorumla Soran +1 yıl yazmıyor nerde Yorumla gacar4886 +1 yıl Kendi profilinde arkadaşlar var Yorumla Soran +1 yıl eklimi oluyor gözükürse oda mı eklemiş oluyor Yorumla Soran +1 yıl mesela ben takip etsem bile tek arakdaşlarda gözükürmü Yorumla gacar4886 +1 yıl Evet görünüyor sanırım Yorumla Soran +1 yıl mesela ben takip etsem bile tek arakdaşlarda gözükürmü bunamı evet dedin Yorumla gacar4886 +1 yıl İstersen beni ekle bir dene olmadı bende bilmiyorum çünkü Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Sanırım ileti geliyor
nedir o ileti
Bilmem kim seni ekledi gibi
mesela ilk defa durumu bana geldi ama hala eklimi nasıl görürüm
baya önceden eklemiştik
O kadar bilgim yok kusura bakma
exle daha önceden ekleşmiştik ama hala eklimiyim nasıl anlarım
ö. d
Hesabına tıkla arkadaş yazıyor zaten
hmm
yazmıyor nerde