İnternet & Teknoloji Whatsapp'dan birine küfür ettim ceza yer miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya arkadaşlar vassaptan birine küfrettim dava açacam bekle ulan sen diyo tehtit ediyo dava açsa kazanırmı çok korkuyorum Güncellemeler+1 yıl Hadi ya nolur ACİL CEVAP ELİM AYAĞIM TITRIYORRR Güncellemeler+1 yıl Ya arkadaşlar dava açacam diyen kişinin amcası ölmüş ya çok üzüldüm Whatsapp'dan birine küfür ettim ceza yer miyim? Cevapla WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et
turuncugunes Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Vallahi her hareket dava ediliyor saçma sapan şeyler hepsindede kazanıyorlar keşke küfür etmeseydin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tüh ya Yorumla Soran +1 yıl Bittik bittik ah ahhh Yorumla Soran +1 yıl Ama oda küfür etmişti onlarıda ss aldım Yorumla Soran +1 yıl Eğer dava açarsa onları gösterip savunucam kendimi Yorumla turuncugunes +1 yıl Olblr iyi yapmissin Yorumla
mağdurumdamağduruuum Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Saçma sapan şeyler yüzünden en fazla para cezası başka ne olsun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Of ya ceza yer miyim Yorumla Soran +1 yıl Yalnız senin profilinde pembe ile siyah çok uyumlu olmuş Yorumla mağdurumdamağduruuum +1 yıl Bilmem yani bence en fazla para cezası falandır yani niye dert ediyon Yorumla mağdurumdamağduruuum +1 yıl Siyah her şeye yakışır Yorumla Soran +1 yıl Nası dert etmiyim hapis cezasi olsun para cezasj olmasın Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl kazanıe tabi hakart davası diye bir şey var 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Tüh be seveyim Yorumla Soran +1 yıl E nolcak şimdi Yorumla Soran +1 yıl Öyke ölecek günümü bekliyim Yorumla Soran +1 yıl Niye bu kadar kırıcısınnn Yorumla Soran +1 yıl NEDEN Yorumla olbios_ +1 yıl la panik yapma idam mı edecekler ögrencisindri zaten bişe çıkmaz da belki. muhtemelen o söyleyen kişide blöf yapıyodur kim onla ugraşır la dünya iş Yorumla Soran +1 yıl 😔 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Para cezası olur 0 35 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kime neden ettin Yorumla Soran +1 yıl Of ya boş ver Yorumla Soran +1 yıl Ama oda bana etmişti önve Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söyle söyle Yorumla Soran +1 yıl boş ver gülerin çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söyle merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz bana istiyorsan Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Soran +1 yıl En azından bir kişiye rezil olurum Yorumla Soran +1 yıl Oha senin pp neden öyle yaptın Yorumla Soran +1 yıl Korktum senden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Pp çok garip korktum Yorumla Soran +1 yıl Kafası birleşik ikizler Yorumla Soran +1 yıl Asıl sen neden bunu pp yaptın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kofoso borloşok okozlor Yorumla Soran +1 yıl Kes lan velet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kos lon volot Yorumla Soran +1 yıl Çocuk olduğun çok belli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk defa mı ikiz görüyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ki ikiz dedigime bakma kuzenim o benim Yorumla Soran +1 yıl Ters donde s*kerim seni Yorumla Soran +1 yıl bacım Yorumla Soran +1 yıl Lan ben bacım yazmadım Yorumla Soran +1 yıl Böyle sistemin mq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kes lan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kişide yüzde yüz haklı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni dava etmekle Yorumla Soran +1 yıl Çocuksun işte ne işin var burada Yorumla Soran +1 yıl E haklı tabi pskilojim bozuk 8 kutu ağır antidepresan ilaci ictim kafam bulanik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende kafası çalışmayan ucuz insansın asıl senin ne isin var burada Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Yeter Yorumla Soran +1 yıl Hadi hayırlı akşamlar Allah karabasan yapmasın Yorumla Soran +1 yıl Neden gizliyi çektin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vallahi her hareket dava ediliyor saçma sapan şeyler hepsindede kazanıyorlar keşke küfür etmeseydin
Tüh ya
Bittik bittik ah ahhh
Ama oda küfür etmişti onlarıda ss aldım
Eğer dava açarsa onları gösterip savunucam kendimi
Olblr iyi yapmissin
Saçma sapan şeyler yüzünden en fazla para cezası başka ne olsun
Of ya ceza yer miyim
Yalnız senin profilinde pembe ile siyah çok uyumlu olmuş
Bilmem yani bence en fazla para cezası falandır yani niye dert ediyon
Siyah her şeye yakışır
Nası dert etmiyim hapis cezasi olsun para cezasj olmasın
kazanıe tabi hakart davası diye bir şey var
Tüh be seveyim
E nolcak şimdi
Öyke ölecek günümü bekliyim
Niye bu kadar kırıcısınnn
NEDEN
la panik yapma idam mı edecekler ögrencisindri zaten bişe çıkmaz da belki. muhtemelen o söyleyen kişide blöf yapıyodur kim onla ugraşır la dünya iş
😔
Para cezası olur
Kime neden ettin
Of ya boş ver
Ama oda bana etmişti önve
Söyle söyle
boş ver gülerin çünkü
Söyle merak ettim
Yaz bana istiyorsan
Olur
En azından bir kişiye rezil olurum
Oha senin pp neden öyle yaptın