İnternet & Teknoloji Süreli mesajlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Vatsapda süreli mesajlar mende açık karşı tarafda wp plus o zaman mesajlar ondada silinirmi? Güncellemeler+1 yıl Açsa bana bildirim gelmezmi? Süreli mesajlar? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl evet silinir ya sen ya da o açmıştır 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani? Yorumla Soran +1 yıl Bende zaten 24 saat sonra silinire koydum ama o diyoki bende silinmiyor vp plus olduğu için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl süreli mesajı aktif edersen belirlediğin süreye göre 1 saat 1 gün ya da 1 hafta tarzında sonrasında sohbet tamamen silinir karşı taraf bu modu açmış sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bildiğim siliniyor ama son zamanda değişti mi bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Açsa bana bildirim gelmezmi? Yorumla Soran +1 yıl Nasıl açıcakki mesela? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gelmez bildirim Yorumla Soran +1 yıl Ama diyoki açmadım bende vp plus gitmiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilmiyorum o zaman bakmak lazım ona Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
evet silinir ya sen ya da o açmıştır
Nasıl yani?
Bende zaten 24 saat sonra silinire koydum ama o diyoki bende silinmiyor vp plus olduğu için
süreli mesajı aktif edersen belirlediğin süreye göre 1 saat 1 gün ya da 1 hafta tarzında sonrasında sohbet tamamen silinir karşı taraf bu modu açmış sanırım
bildiğim siliniyor ama son zamanda değişti mi bilmiyorum
Açsa bana bildirim gelmezmi?
Nasıl açıcakki mesela?
gelmez bildirim
Ama diyoki açmadım bende vp plus gitmiyo
bilmiyorum o zaman bakmak lazım ona