Lütfen bilgisi olanlar cevaplasın, etik hackerlık için wifi adaptöründen bahsediliyor. Bakıyorum pahalı geneli, hem uygun hem de iyi olan wifi adaptör öneriniz var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Hackrf one baya ucuyormus ya 😁, onu inşallah daha ileriki zamanlarda alırım ne kadar ileriki zamanlar olur bilmem ama😂
Wifi saldırısı için wifi adaptör tavsiyeniz var mı?
Tamam kurs ile öğreniyorum zaten de kursun ilerleyen derslerinde lazım olduğundan bahsediliyor. Ben de o yüzden almak için sordum burada soruyu. İşte var mı bir tavsiyeniz alabileceğim
Peki usbye kaliyi kurmak mantıklı olur mu, kursu anlatan kişi böyle de yapılabileceğini söylemiş usbye yükledim de. Ama adaptör gibi olmayacağını dusundum
Yav güncelle kısmına yazmışım 😅, Hackrf one baya ucuyormus ya 😁, onu inşallah daha ileriki zamanlarda alırım ne kadar ileriki zamanlar olur bilmem ama😂 diyecektim 😂
Aaa o da olabilir doğru, o zaman da çalışıyor ise güzel. Peki TP link TL-WN722N nasıl uygun olur mu? Bazıları kalide calismiyor demiş bazıları çalışıyor demiş bu da ucuz gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şimdi wifi adaptöründen önce gereken ilk şey kali linux öğrenmek sonrasında bazı toolkit ve geliştirme kartları var onları alman gerekecek senin
Tamam kurs ile öğreniyorum zaten de kursun ilerleyen derslerinde lazım olduğundan bahsediliyor. Ben de o yüzden almak için sordum burada soruyu. İşte var mı bir tavsiyeniz alabileceğim
Alabileceğin en iyi cihaz hackrf
Hackrf one
Ben aldım çok iyi
İlla alacaksan menzili uzun olsun yeter
www.amazon.com/.../ref=sr_1_3
Bu işini görür kardeşim
Peki usbye kaliyi kurmak mantıklı olur mu, kursu anlatan kişi böyle de yapılabileceğini söylemiş usbye yükledim de. Ama adaptör gibi olmayacağını dusundum
Yav güncelle kısmına yazmışım 😅, Hackrf one baya ucuyormus ya 😁, onu inşallah daha ileriki zamanlarda alırım ne kadar ileriki zamanlar olur bilmem ama😂 diyecektim 😂
Usb den çalışan kali linux var onu da kullanabilirsin
Flashta olur yavaş çalışır ama
En mantıklısı diski bölğmleyip kaliyi ssd ya da hdd kurup devam etmek
Hacrfone kendisi var potapacki yok onuda en kosa zamanda alacağım
Aaa o da olabilir doğru, o zaman da çalışıyor ise güzel. Peki TP link TL-WN722N nasıl uygun olur mu? Bazıları kalide calismiyor demiş bazıları çalışıyor demiş bu da ucuz gibi
İnşallah, siz de mi siberle ilgili ugrasiyorsunuz bu arada
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!