Sinerjiden alınan ürünlerin garantisini sinerji değil ürünlerin markaları sağlar diye biliyorum ama genede sinerji ile iletişime geçebilirsin eğer ürünün markası ile iletişime geçmen gerekirse geçmiş olsun çok zor geri dönüş alırsın keşke ramleri corsair dışında almasaydın ya da g. skill
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Pcde ramlerden biri kendiliğinden bozuldu bozuk rami çıkarıp 1 ramle idare ettim garanti bozulur mu sistem hazır sistem?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Garantisi varsa doğrudan firmaya göndersene zaten Ram'i yenilerler ve tek RAM ile idare etmene gerek kalmaz.
Bazı firmalar kasanın açılması ve müdahalesini garanti dışı sayıyorken çoğu firma temel, basit düzeydeki müdahaleleri garanti dışı saymıyor.
sinerjiden aldım dostum
Sinerjiden alınan ürünlerin garantisini sinerji değil ürünlerin markaları sağlar diye biliyorum ama genede sinerji ile iletişime geçebilirsin eğer ürünün markası ile iletişime geçmen gerekirse geçmiş olsun çok zor geri dönüş alırsın keşke ramleri corsair dışında almasaydın ya da g. skill
@Gth_ali_ ram gskill dostum
Merhaba cihaz darbe almış ve slot arızaya düşmüş olabilir ramlar kolay kolay bozulmalar yaktiysan bilemiyorum ki buda çok zor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!