İnternet & Teknoloji İyi geceler hiç uykum yok kaçta uyuyacaksınız? Kaan69sever Takip Et Xper 4 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Uyku yok maalesef neden İyi geceler hiç uykum yok kaçta uyuyacaksınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Namaz kılayım uyurum ben hemen 1 14 Yorumla Kaan69sever +1 yıl Allah kabul etsin evlimisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Yorumla Kaan69sever +1 yıl Talibim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha 69 sever bey size iyi geceler diliyorum Yorumla Kaan69sever +1 yıl Haha ne oldu be ne dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kardeşim profilin çok iç açıcı diyorum ne diyeyim Yorumla Kaan69sever +1 yıl Bwncede iç acıcı napay benimde ilgim bu yönce içerden gelen bi duygu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hımm kafana uygun biri bulursun umarım Yorumla Kaan69sever +1 yıl Bulurum galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulursun bulursun Yorumla Kaan69sever +1 yıl Yok ki 😥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vardır vardır Yorumla Kaan69sever +1 yıl Hani nerde dalga gecme Yorumla Kaan69sever +1 yıl 😔 Yorumla
SADECEYASINN Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl sabaha kadar burdayım. 0 2 Yorumla Kaan69sever +1 yıl Ne yapıyosun burada Yorumla SADECEYASINN +1 yıl müzik dinleyip sorulara bakıyom Yorumla
berrakdogan Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl 3 gibi uyurum dizi izleyeyim biraz 0 3 Yorumla Kaan69sever +1 yıl Hangi diziymis o hem napcan 3 e kadar Yorumla berrakdogan +1 yıl Yaz tatili ne yapayım missss ben gece kusuyum o yüzden the witcher izlerim belki Yorumla Kaan69sever +1 yıl Anladim bende xper yukseltmeye ugrasiyorm Yorumla
ЮгеЯВ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl Yarım saat sonra 0 1 Yorumla Kaan69sever +1 yıl Sabah işmi var Yorumla
herhangibir1 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ne ara gece oldu 0 1 Yorumla Kaan69sever +1 yıl Benim için gece 10dan sonra Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Namaz kılayım uyurum ben hemen
Allah kabul etsin evlimisin
Yok
Talibim
Hahaha 69 sever bey size iyi geceler diliyorum
Haha ne oldu be ne dedim
Kardeşim profilin çok iç açıcı diyorum ne diyeyim
Bwncede iç acıcı napay benimde ilgim bu yönce içerden gelen bi duygu
Hımm kafana uygun biri bulursun umarım
Bulurum galiba
Bulursun bulursun
Yok ki 😥
Vardır vardır
Hani nerde dalga gecme
😔
sabaha kadar burdayım.
Ne yapıyosun burada
müzik dinleyip sorulara bakıyom
3 gibi uyurum dizi izleyeyim biraz
Hangi diziymis o hem napcan 3 e kadar
Yaz tatili ne yapayım missss ben gece kusuyum o yüzden the witcher izlerim belki
Anladim bende xper yukseltmeye ugrasiyorm
Yarım saat sonra
Sabah işmi var
Ne ara gece oldu
Benim için gece 10dan sonra
1 de yatarım ben