İnternet & Teknoloji Sahip olduğunuz telefon ve hayalinizdeki telefonun marka modeli nedir? seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Soru apacik yazıyor alakasız görüş istemiyorum🤗🤗 Güncellemeler+1 yıl Bitek benimmi hayalim samsung Sahip olduğunuz telefon ve hayalinizdeki telefonun marka modeli nedir? Cevapla Marka Soruları Telefon Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Huawei, ve İphone 14 1 1 Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Huawei güzel
annesinisevmeyenkız1 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Samsung Galaxy A02 bı halta yaramiyor hayalimse iPhone 14 pro max 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. İphone 11 pro kullanıyorum. Hayalimde telefon yok. Bu patlayana kadar kullanırım 1 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Samsung Galaxy S8 Plus ve Samsung Galaxy S23 Ultra. 😂 1 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Öyle bi hayalim yok. İletişim sağlıyor mu? Gerisi pek önemli değil. 1 0 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl iphone 13 kullanıyorum memnunum beş sene kullanırım bunu 😂 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 762 cevap paylaştı. cok şükür tuşlu kullanıyorum efsane mutluyum 😂🤣😂 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 908 cevap paylaştı. Resmi kullanıyorum ama son sürüm iPhone hayalim. Böyle her yıl yeni çıkan iPhone sürümüne geçmek 1 0 Yorumla
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Samsung Note 8 iş görür alsam alırımda gerek yok. 1 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl 14 pro max, özellikle bir telefon hayali kurmuyorum zaten şu an içinde daha üstü yok gibi 1 0 Yorumla
Solmuşkiz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sahip olduğum 13 pro Max istediğim 14 pro Max 2 2 Yorumla BitirimDenİkili +1 yıl Hiç bir farkları yok sadece 14 pro max a16 bionic işlemciye sahip Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Helal @bitirimdenikili Yorumla
kskjsjsxjjd Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Kaçak redmi hajzhaja iPhone 14 pro max isterdim tabi 1 0 Yorumla
ÖğretmenHanımmmm98 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Sahip olduğum iphone 13 hayalım 14 pro max 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Huawei, ve İphone 14
Huawei güzel
Samsung Galaxy A02 bı halta yaramiyor hayalimse iPhone 14 pro max
İphone 11 pro kullanıyorum. Hayalimde telefon yok. Bu patlayana kadar kullanırım
Samsung Galaxy S8 Plus ve Samsung Galaxy S23 Ultra. 😂
Öyle bi hayalim yok. İletişim sağlıyor mu? Gerisi pek önemli değil.
iphone 13 kullanıyorum memnunum beş sene kullanırım bunu 😂
cok şükür tuşlu kullanıyorum efsane mutluyum 😂🤣😂
Resmi kullanıyorum ama son sürüm iPhone hayalim. Böyle her yıl yeni çıkan iPhone sürümüne geçmek
Samsung Note 8 iş görür alsam alırımda gerek yok.
14 pro max, özellikle bir telefon hayali kurmuyorum zaten şu an içinde daha üstü yok gibi
Sahip olduğum 13 pro Max istediğim 14 pro Max
Hiç bir farkları yok sadece 14 pro max a16 bionic işlemciye sahip
Helal @bitirimdenikili
Kaçak redmi hajzhaja iPhone 14 pro max isterdim tabi
Sahip olduğum iphone 13
hayalım 14 pro max
iPhone 📱 Se hayalim yok
Hayalim lg elimde olan Samsung maalesef
En son model telefonum var zaten
7 plus / 14 pro