İNSTA verilerimi indirirsem eskiden silmiş olduğum mesajlar da gelir mi yoksa o an sadece dm kutusunda var olan mesajları mi indirir?
İNSTA verileri ayrıntılı şekilde neyi kapsıyor silinen mesajlar veri indirince gözükür mu?
İNSTA verilerimi indirirsem eskiden silmiş olduğum mesajlar da gelir mi yoksa o an sadece dm kutusunda var olan mesajları mi indirir?
İNSTA verileri ayrıntılı şekilde neyi kapsıyor silinen mesajlar veri indirince gözükür mu?
Instagram veri indirme işlemi, sadece DM kutusunda mevcut olan mesajları kapsar. Eskiden silinmiş mesajlarınız veri indirme işlemi sonrasında geri yüklenmez. Ancak, veri indirme işlemi sonrasında DM kutunuzdaki tüm mesajlarınızın bir kopyasına sahip olursunuz. Veri indirme işlemi, hesabınızla ilgili birçok bilgiyi içerir. Bu bilgiler arasında profil bilgileriniz, paylaşımlarınız, yorumlarınız, beğenileriniz ve takipçileriniz gibi birçok veri yer alır.
Peki bunun ne kadarı doğru çünkü tersini söyleyip gelen diyen de var
Cevap
3Cevap
Ne varsa çoğu gelecektir mailine, genelde 1.5 gün sürüyor
Nisan ayında açmıştım hesabı dm kutusunda sildigim mesajlar da gelir mi
ya niye hepiniz ayrı şey soyluyonuz
Bazıları da sadece var olan bilgileri indiriyor diyor
Ve dün bi arkadaş indirdi verileri eski hesaptan kutuda var olan geldi yalnizca eskiler değil
Baslicam ya
Orada bahsettiği veriler fotoğraflar. Mesajlarla alakası yok.
Yani silinen mesajlar geri gelmez öyle mi
Silinen mesajlar hiç bir şekilde geri gelmez.
İnternette vs yok indirin gelsin yazıyorlar yok json CVS ye çevirme filan boş mu onlar yani
Hem sen nereden biliyorsun daha önce indirdin mi indirdiysen mesajlarda neler çıktı kaç günlük bilgi vs
İnstagram büyük bir firma ve bu firma mesajları sunucularında barındırıyor ve şifreli hiç bir kimse bu sunuculara iletişim kuramaz hele ki bir program vs.
Yani veri indirse dahi Nisan ayından itibaren sildigim hiç bir mesaji bulamaz kimse verilerde de çıkmaz değil mi sadece o an dm kutusunda olan cikar
Silinen bir veriyi nasıl indireceksiniz tabi ki çıkamaz. basit olarak wpde mesajları silip sonra yedeklediğinizde silinen mesajlar çıkmıyor demi instagramda da sildiğinzide o veriler çıkayacaktır.
Şükür ya vallahi kafayı yedim kaç gündür sağolun vaktiniz için :)
Biri de gelir diyor indirdim geldi diyor
Hesaptan hesaba değişir diyor
Ne için lazım ki
Bazıları geliyor bazıları gelmiyor diyor kesin cevap bulmak icin sordum sen biliyor musun
Geliyor mu eskiler de
Gelmez ki takip etsene bi
Emin misin nereden biliyon gelmeyeceğini
Biliyorum işte ben indirmiştim takip eder misin bi
Bi indirsene tekrar bi bak geliyor mu bana dönüş yap
Zevk için mi gel diyorum.
Noldu ki
Ya takip etsene
Niye yaptin
Sapikmiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?