Merhaba arkadaşlar,
Oyun oynarken ping sorunu çok yaşıyorum başka bir operatöre geçmek istiyorum bununla ilgili araştırmalarım devam ediyor ama atlantisnet hakkında bilgisi olan var mı kullanılır mı?
Merhaba arkadaşlar,
Oyun oynarken ping sorunu çok yaşıyorum başka bir operatöre geçmek istiyorum bununla ilgili araştırmalarım devam ediyor ama atlantisnet hakkında bilgisi olan var mı kullanılır mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
merdiven altı bi firmaya benziyor. Asıl olanlardan şaşma yoksa şuanki ping seviyelerini görmek için dua edersin
asıl olanların da belli bir yerden sonra bozduğunu düşünüyorum
İnternet telefon interneti ise hangi operatmre geçersen geç değişmez
yok hayır
Neyin neti
ev
Hayır onu demedim, turktelekom mu superonline mı
netspeed
O ne ya tabi ki kötü olur turktelekom ondan iyidir
İlk defa duydum hatta
türk telekomdan daha iyidir bence , o firma kadar uğraştırıcı başka bir firma görmedim
direkt değiştir hiç bekleme bile derim
Atlantis fiber olarak hizmet veriyormuş gigapon diyorlar telefon hattı değil kullanılır mı?
yahu gti turktelekom veya superonline dan al bence
Türknet eb iyisi bu konuda
altyapısı yok
Türknet Türk Telekomun alt yapısını kulanıyor sorgulatın mı
vdsl veya adsl altyapı yok direkt bahsettiğim firmanın fiberi var sanırım
internet sitelerinden altyapı sorgulaması yaptığımda daireme kadar 1000/1000 paketi çıkıyo
Çıkıyor sa ozman türnet ara de verirler
Aradım ama Türknet'in altyapısı değilmiş. Gigapon denen bir altyapı olarak geçiyor Atlantisnet'in kendisine aitmiş
O firmaları hiç duymadım açıkcası
Turknet geç
altyapısı yok turknetin
Hadi ya harika bir internet
TTNet iyidir reis
ttneti bir zamanlar kullandım bir yerden sonra çok donma oldu internet günlerce gelmedi ekip yolladılar hızlı bi şekilde ama ertesi gün yine aynı sorunlar çıktı bir daha bulaşmam ona
Superonline
sorgulama yaptığımda alacağım hız çok az