İnternet & Teknoloji WhatsApp mesajlarınız iletiliyor mu, WhatsApp'a girebiliyor musunuz? rimelaskinaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor WhatsApp a ne oldu Güncellemeler+1 yıl Süper soru seçilecek soru muydu bu ya kshskjskshd WhatsApp mesajlarınız iletiliyor mu, WhatsApp'a girebiliyor musunuz? Cevapla WhatsApp Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. İletiliyor evet 0 0 Yorumla
joeblack_ Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bilmem. Numaranı ver yazayım sana. Test etmiş oluruz )) 0 0 Yorumla
Muhammed2090 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çökmüş öyle duydum o ara pcde oynuyordum hiç girmedim yani fark etmedim 0 0 Yorumla
ebrarbetul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benimde iletilmiyor tek sorun bende sanıyordum 1 0 Yorumla
Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çökmüş global olarak yani tüm dünyada 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 611 cevap paylaştı. Sıkıntılı diyorlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İletiliyor evet
Bilmem. Numaranı ver yazayım sana. Test etmiş oluruz ))
Çökmüş öyle duydum o ara pcde oynuyordum hiç girmedim yani fark etmedim
Benimde iletilmiyor tek sorun bende sanıyordum
küçük minik şirin bi çöktü bugün
Bir sıkıntı yok ama bende
Çökmüş işte yalandan sorma
İletmiyor benim mesajımı da şu an
Hayır en önemli yerinde wp çöktü
Çökmüş global olarak yani tüm dünyada
Valla ben yurtdışındayım burdada çöktü girilmiyor
Az önce kullandım sorun yoktu
Çökmüş.
evet