İnternet & Teknoloji WhatsApp çöktü mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Offf sırası mı. Tam da flörtle kavganın ortasında çöktü 🤦🏼♀️ daha içimde kalan şeyler vardı 🤦🏼♀️ Güncellemeler+1 yıl Birşeyi de düzgün yapın be WhatsApp çöktü mü? Cevapla WhatsApp Soruları Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Evet çöktü 0 0 Yorumla
umursamazbirkedy_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çökmüş acılmıyor merak ettim dödm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl akşam mıydı sabahmıydı tam hatırlamıyorum diğer numaramdaki whatsap hesabıma girerken bağlanıyor yazıyordu gruptan çok fazla mesaj geldiği için öyle olmuştur diye düşündüm sonra 5 dk da düzeldi 0 0 Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl küçük minik şirin kısa bi süreliğine çöktü evet. ben de fark ettim. 0 0 Yorumla
Afterbacks Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Evet, iş görüşmeleri de en önemli yerinde sonlandı. 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Zaten senin yüzünden çökmüş birde konuşuyor 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Yigit2223 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Adama acımış WhatsApp bile 😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Senin kavgan bitmedi mi 🤣 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bitti🤣🤣 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Geçmiş olsun 🙃 kaç ölü kaç yaralı Yorumla Soran +1 yıl 1 ölü 1 yarali Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 533 cevap paylaştı. Bu bir işaret olmalı senin için 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne Gibi Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 303 cevap paylaştı. Ne güzel hayatlar yaşıyorsunuz. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Maritimo +1 yıl Kavga edebiliyorsunuz bundan güzel bir şeymi var, seviyor ve seviliyorsunuzki kavga edebiliyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Yooo yol verdim ibnnneyeeee Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Maritimo +1 yıl Güzel kardeşim demeyeydin iyiydi, tanışırken iyi ayrılırken kötü olmasın, herkes senin kafanda olmayabilir. Yorumla Soran +1 yıl Hak etti. Yorumla Maritimo +1 yıl Çıkarken seni hak etmemişmiydi. Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun knk? Kafan iyi mi? Yorumla Maritimo +1 yıl Ben bu kafayla yorum yaparken sen ayık kafayla neden anlamıyorsun, Çıkarken güzel kardeşim dediğin kişi seni haketmemişmiydi çıktın diyorum Yorumla
memati_baba_pıro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Biz cokmuusuz abla surda wp bin lafını mi yapiyon 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Haberimiz olmuyor ki burdan öğreniyorum 😂 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç haberim yok ahshs 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 592 cevap paylaştı. Olamaz öyle bişey kavga yarım kalmamali 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen 😠 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır bana mesaj gelmiyor ama baktım sorun yok 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 501 cevap paylaştı. Kullanmam 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 451 cevap paylaştı. Düzeldi devam et 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyi oldu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmemki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Evet çöktü
Çökmüş acılmıyor merak ettim dödm
akşam mıydı sabahmıydı tam hatırlamıyorum diğer numaramdaki whatsap hesabıma girerken bağlanıyor yazıyordu gruptan çok fazla mesaj geldiği için öyle olmuştur diye düşündüm sonra 5 dk da düzeldi
küçük minik şirin kısa bi süreliğine çöktü evet. ben de fark ettim.
Evet, iş görüşmeleri de en önemli yerinde sonlandı.
Zaten senin yüzünden çökmüş birde konuşuyor 😂
😂😂😂
Adama acımış WhatsApp bile 😂😂
🤣🤣
Senin kavgan bitmedi mi 🤣
Bitti🤣🤣
Geçmiş olsun 🙃 kaç ölü kaç yaralı
1 ölü 1 yarali
Bu bir işaret olmalı senin için
Ne
Gibi
Ne güzel hayatlar yaşıyorsunuz.
Nasıl yani
Kavga edebiliyorsunuz bundan güzel bir şeymi var, seviyor ve seviliyorsunuzki kavga edebiliyorsunuz
Yooo yol verdim ibnnneyeeee
😂😂
Güzel kardeşim demeyeydin iyiydi, tanışırken iyi ayrılırken kötü olmasın, herkes senin kafanda olmayabilir.
Hak etti.
Çıkarken seni hak etmemişmiydi.
Ne diyorsun knk? Kafan iyi mi?
Ben bu kafayla yorum yaparken sen ayık kafayla neden anlamıyorsun, Çıkarken güzel kardeşim dediğin kişi seni haketmemişmiydi çıktın diyorum
Derdine bir sigara yaktım
Çok ses cıkardnız omdan oldu
Biz cokmuusuz abla surda wp bin lafını mi yapiyon
Haberimiz olmuyor ki burdan öğreniyorum 😂
Hiç haberim yok ahshs
Allah başka dert vermesin
En güzel yerinde he 😂
Evet tüm dünyada çökmüş
aman yarabem dünyanın sonu geldi 😮
Olamaz öyle bişey kavga yarım kalmamali
Aynen 😠
Evet, dün bir ara çökmüş.