İnternet & Teknoloji Twitterda hic takipçim yok yardım eder misiniz nolur nolurr? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaslae ben biraz çirkinim ama haberiniz olsun hahhah Güncellemeler+1 yıl Çok teşekkürlerrr çok arttı takipçilerimm Twitterda hic takipçim yok yardım eder misiniz nolur nolurr? Cevapla Twitter Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl yaaa benim de öyle sorum var ama ben yazmıyorum da pek nasıl takipçi kasacaız 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gel takipleselimm @neneruhlu Yorumla lockerow35 +1 yıl takip ettim :D Yorumla lockerow35 +1 yıl sen paylaşım yapmıyorsun ki madem öyle burdaki insanları hashtaglıyarak muhabbetler aç makara dönsün yaratıcılığımız artsın Yorumla
asosyalmaalesef Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl orada her turlu hesap var sahte ve cok ozel hesaplar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kullanıcı adını söyle takip ediyim 😂 0 9 Yorumla Soran +1 yıl @neneruhlu 😇😇😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ettim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa çok saoll Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vadidesehir odun pazarında mi yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm Twitter'dan yazıyım dur Yorumla Soran +1 yıl Dur yazma ben mesajlara cevap veremiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takipten çıktım bende ozaman Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benimde 8 bin takipçim var :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Vaaaaov Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hesabinda sorun mu var Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ederim 0 9 Yorumla Soran +1 yıl @neneruhlu 😊 Yorumla respectemir +1 yıl Hallederim 2 dkye Yorumla Soran +1 yıl Ama ben çirkinim Yorumla Soran +1 yıl Belki istemezsin takip etmek Yorumla respectemir +1 yıl İnsansan sıkıntı yok gel muhabbet te edilir Yorumla Soran +1 yıl Ben mesaj yazamıyorum ama Yorumla respectemir +1 yıl Burdan mi ordan mi Yorumla Soran +1 yıl Ordan Yorumla respectemir +1 yıl Burdan dene Yorumla
mavropouli Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl takip ederim seni 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Pekiii @neneruhlu Yorumla mavropouli +1 yıl anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Hesabım bu Yorumla mavropouli +1 yıl burdan takip et beni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yaaa benim de öyle sorum var ama ben yazmıyorum da pek nasıl takipçi kasacaız
Gel takipleselimm @neneruhlu
takip ettim :D
sen paylaşım yapmıyorsun ki madem öyle burdaki insanları hashtaglıyarak muhabbetler aç makara dönsün yaratıcılığımız artsın
orada her turlu hesap var sahte ve cok ozel hesaplar
Kullanıcı adını söyle takip ediyim 😂
@neneruhlu 😇😇😇
Ettim 😂
Yaaa çok saoll
Vadidesehir odun pazarında mi yaşıyorsun
Hayır
Hmm Twitter'dan yazıyım dur
Dur yazma ben mesajlara cevap veremiyorum
Neden
Takipten çıktım bende ozaman
Benimde 8 bin takipçim var :)