İnternet & Teknoloji Kulaklık bağlantısını unut dedim, nasıl yeni bağlantı kurabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yanlışlıkla Bağlatı unuta tıkladım hiç bir şekilde kulaklıka bağlayamıyorum nasıl halede bilirim? Kulaklık bağlantısını unut dedim, nasıl yeni bağlantı kurabilirim? Cevapla Kulaklık Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kulaklık kutusunun arkasında ufacık bir düğme var ona kutunun kapağı açık basılı tut, önde beyaz bir ışık yanacak ve telefonun ekranına şarj paneli gelecek. Panelde bağlan butonu çıkacak ona bas tekrar bağlanır 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Kulaklık resetlemen gerekiyor. Fiziksel tuşlar varsa basılı tutmalısın 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 533 cevap paylaştı. YouTube da bunu anlatan videolar vardır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne yazsam çıkar Yorumla