Samsung Galaxy a72, 12bin lira ve hiçbir sorunu yok apple dan öte aslında donma sorunu yaşamıyor depolama sınırı güzel ağır uygulamalar indiriliyo hiç donmadan eline aldığında kral telefon dersin yani boyutu da mükemmel, 1apple alacağıma 5 samsung Galaxy a72 alirim, garanti süresi de mükemmel 2 sene, sorunu çıkarsa tamiri çok kolay apple kadar masrafı yok.
Bu zamana kadar hep android kullandim ama Apple daha iyi ben birazda oyun iynamayi seven birisi olduğum için kasma ve fazla ısınma problemi olmaması nedeniyle iPhone tercih ederdimm
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Ben Samsung tercih ederim çünkü Android de daha özgürsün güvenlik olarak iOS önde ama android de düzgün dikkatli kullanımda oda güvenli hea şöyle ki eğer satıp kâr elde etmek içinse iPhone Apple diyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
iPhone 13
Samsung Galaxy a72 ve üzerinden asla vazgecmem, ama şık da ki de kullanışlı değil.
Nasıl yani neden bi problemi mi var
Apple ve s21 arasında çok fark var s21 güzel ideal sayılır ama eline küçük gelebilir yani.
Tamam teşekkür ederim
Samsung Galaxy a72, 12bin lira ve hiçbir sorunu yok apple dan öte aslında donma sorunu yaşamıyor depolama sınırı güzel ağır uygulamalar indiriliyo hiç donmadan eline aldığında kral telefon dersin yani boyutu da mükemmel, 1apple alacağıma 5 samsung Galaxy a72 alirim, garanti süresi de mükemmel 2 sene, sorunu çıkarsa tamiri çok kolay apple kadar masrafı yok.
Yani şöyle 13 tasarımı da mükemmel ben 256GB alacağım için depolama da da bi sorun yaşamam bence
Galaxy 72 de o kadar depoluyo bu arada. Ama istersen alabilirsin tabiiki. Sadece fiyat farkı.
Apple bide daha fazla kamera yaptigi icin pahali. A72 de 6kamera var
Pardon 5de olabilir hic elime alip arkasina bakmadim
Yani şu an kullandığım da ztn samsung bir de apple denemek isterim açıkçası
Valla merak ediyosan al, tasarımı güzel.
Bu zamana kadar hep android kullandim ama Apple daha iyi ben birazda oyun iynamayi seven birisi olduğum için kasma ve fazla ısınma problemi olmaması nedeniyle iPhone tercih ederdimm
Ben Samsung tercih ederim çünkü Android de daha özgürsün güvenlik olarak iOS önde ama android de düzgün dikkatli kullanımda oda güvenli hea şöyle ki eğer satıp kâr elde etmek içinse iPhone Apple diyorum
Donanım olarak iPhone ama Samsung ram vs seviyesi iphonedan daha yüksek tabi ki
Kamera icinse iPhone derim
Samsung S ve z serisi cidden çok kaliteli ama dış tasarımı çok kötü ya o yüzden 13
bende s21 var dili olsa o bıle ıphone 13 derdi
f/p olarak kesinlikle s21
Param yok alamam bana da alsana
S21 tabi
samsung
S22.
İphone
iPhone 13
Samsung galaxy s 21