Acil olmasının sebebi elimde bulunan telefon artık tamamen öldü ve yeni telefon almak zorundayım.
Önerebileceğiniz markaları modelleriyle beraber söylerseniz çok yardımcı olmuş olursunuz.
Acil olmasının sebebi elimde bulunan telefon artık tamamen öldü ve yeni telefon almak zorundayım.
Önerebileceğiniz markaları modelleriyle beraber söylerseniz çok yardımcı olmuş olursunuz.
İphone 15 pro max
O kadar maddi gücüm yok orta segment ve performansı iyi bir model
Şaka yaptım zaten. Alınır mı hiç 80 bine telefon😅
Ama benim telefona ihtiyacım ciddi. O yüzden ciddi cevap verirseniz mutlu olurum.
Ben 6 senedir iphone 7 plus kullanıyorum. Daha telefonun servise gitmişliği yok. Tavsiye ederim
Ona güncelleme gelmiyor ki artık...
Aynen bulsanda ikici el bulursun. Ben memnunum ama kendin bilirsin gene 😊
Anladım, teşekkür ederim.
Fiyat aralıgı?
Orta segment bir telefon düşünüyorum. Fiyat performans ürünü olsa kafi
Samsung s20 fe aldım şu an amazonda 1000 tl daha ucuz. Bakaabilirsin
Kullanış bakımından rahat mıdır?
Güzel telefon sıkıntı vermez. Ama oyun vs falan bir yerden sonra kasabilir çok kullanımda.
O zaman bana yetmeyebilir
S20 FE aldım
Cevap
3Cevap
Yurt dışı telefon tavsiye ederim. Xiaomi note 12 pro plus kullanıyorum tavsiye ederim
Ama onların açma ücreti 20000 diyorlar doğruluğunu bilmiyorum
Hiç yurt dışı almadığım ne kadar belli demi :D
O zaman mantıklı bir telefon Türkiye'de 10-12 bin bantında galiba
Bi araştırmasını yapmam lazım o zaman onun
Büyük ihtimalle iPhone kullanıyorsundur, kullanıyorsan iPhone ile devam et. Kullanmiyorsa yine iPhone al. iPhone'dan Android'e geçtim android pişmanlıktır. iPhone 12 ve altını alma bence en az 12 al.
İş telefonum iphone
Şahsi telefon bakıyorum.
iphone 12 iyi midir sizce?
İyidir tabiki gayet iyi bir telefon. Tabi bütçeniz varsa üst modellerde tercih edebilirsin hatta Eylül-Ekim ayı gibi iPhone 15 çıkacak bekleyip onu alman daha iyi olur
Hocam 15e kadar bütçemin yeteceğini düşünmüyorum fakat iphone da kullanış olarak rahat olsa da günümüzde maddi olarak zorlayan bir marka olduğunu düşünüyorum
O zaman 12 almanı öneririm
Çok teşekkür ederim
Xiaomi mi 10 t pro
Özellik bakımından öne çıkan noktası nedir?
Özellikleri iyi gibi bunu da not ettim
Bakıyorum
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?