sakin guvenmedeiginiz kimseyle iban paylasmayin dostlar, ailenizin tc telefon her seyini buluyorular (yasandi)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gecmis olsun basina geldi galiba.
Bunu tv ler bas bas bagriyor yenimi fark ettin? Galilba haber falan izlemiyorsun sen?
ay izliyorum da iste bi anda verdim :(
Benden de istediler neler neler hemde.
Faizli borc, TC ve NL kimlik numarami, telefon numarami, hatta daha cikmadigi halde bana iphone 14 pro ozel yapim vereceklermis falan filan. Ah Ah buyuk gecmis olsun ne diyim.
peki bazen buradan falan zor durumda olup para isteyenler oluyor onlara 50 falan attığımızda da sıkıntı teşkil eder mi?
olabilir cok kolay bilgilerine erisebilir sadece senin degil tum ailenin
yani sen bana ibanını versen ben sana para atsam ben de mi riske girerim :S
Yok ya öyle bir şey IBAN isim soy isimden kolay kolay bulamazlar banka bu yol gecen hani degil her önüne gelene de bilgi vermez cezası var polislik dolandırıcılık durumları olur öyle polis el koyup bulabilir yani birine para yolladin diye kimse riske girmez be
@selenaturals peki şey burada para isteyen birine bilmeden atıyoruz ya sorumluluk olmuyor değil mi? yani isteyen kişiyi zannediyoruz ki ihtiyacı var. Ama Allah korusun kötü niyetli değildir de mi?
yani öyle durumda para atan kişi sıkıntı yaşamaz değil mi
Yok be istediğine at sen hiç sıkıntıya girdin mi ya da bilgine ulaşıp tehdit eden oldu mu bu zamana kadar yok? hem senden para alip hemde senden niye şikayetçi olsunlar salk degillerse bir şey yapmazlar yapamazlarda
para atma muhabbeti bilmiyorum ve eger senin ibanin bende gozukecekse evet
@selenaturals bacim bana para yollayacak birine iban attim, hic tanis degildik oturdugum yer tclerimiz butun aile dahil telefon numaralarimiz hepsini buldu
O nasıl oldu ya istek atsana bende birine IBAN isim soyisim atmistim ama bı sıkıntı yaşamadım o atan kişinin sadece adı soyadı gözüküyor ibanı vs gozukmuyo
geçen burada birisi zor durumdaydı atmayı düşünecek olsak bi sıkıntı o halde..
Bilmiyorum ben yks kitaplarımı sattığım kişiye atmıştım bı sorun çıkmadi bende. o kişinin de sadece isim soyisimi çıkmıştı isim soy isimden seni nasıl buldular binlerce aynı isimden kişi var
Bulsunlar*
Panel kullanmaktan şikayet ederim 2 ile 4 yıldan hapis yatarsın dersin
geçen **********rspu çocuğunun biri de bana aynısını yaptı bulsam gebertecektim valla çok sinirlendim.
bi de benim aileme hakkimda asilsiz haber verecekmis benimki shop falan yapti bana
ya bu ezik p1ç kurularını bir güzel dövmek lazım. ben oyundan eşya satıyordum ibanımı verdim ki para atsın diye. yüzyüz mk çocuğu benim ve ailemin bilgilerini saymaya başladı aşırı tilt oldum
en azindan sen erkeksin bana sıkıntı olucal simdi biraz degisik bi shop yapmis bana :(
o mk çocuğunun canını sıkmasına izin verme. bir bok yapamaz eğer dediği şeyi yaparsa hiç düşünmeden adliyeye git şikayet et savcıya.
neyi bulsunlar
tc oturdugun her ve bunlari butun aile uyelerinde bile buluyorlar
bankada çaçlışıyodur
Nasıl buluyorlar ya
Sadece IBAN versek bulurlar mi
Sen ne için yollamistin ibani ve o serfsiz niye böyle yaptı ki
bulurlar
Kim yaptı bunu sana bu ksde mi oldu olay
Shop olduğunu çok kolay ispatlarsin tehdit ettiğini de soylersin hemen bı karakola git ailenin haberi olmasa da olur
nasıl oldu pekii
iban verdim parayi beklerken ailemin bilgilerini ss atti bana farkli bi shop yapmis onu da aileme atacakmis
Yani sizi tanıyan biri olma ihtimali çok yüksek gibi geldi bana
nasıl bir shop
Nasıl oldu
bilmiyorum iban ve ad soyad verdim ailemin tcsi telefon numarasi butun kimlik bilgileri cikti
Anladım teşekkür ederim uyarın için
Nasıl oluyor
bilmiyorum ailemin butun kimlik bilgileri ve telefon numaralari cikti
Şöyle ki IBAN dan senn ismine ulaşabilirler
verdim zaten:(