Damacanacı diye kaydetmişim su aldığım adamı, adını sormak hiç aklıma gelmedi hep aynı adam getiriyor diye numarası kayıtlıydı arıtma taktırdım ama silmedim numarayı 😅😅
Genellikle insanları ismiyle kaydediyorum, öyle değişik olarak kaydettiğim biri yok. Sadece arayanlar ve açamadığım numaralar olunca sayılarla, harflerle kaydedip bakıyorum😅
bende herkes ad soyad olarak var. ilk yapacağım şey kayıt ettikten sonra whatsapp'da bilgiler kısmında soy ismi yazıyor mu olur. bir şekilde öğrenmem lazım sıkıntı ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Benim telefonumda kimse kayıtı değil
Damacanacı diye kaydetmişim su aldığım adamı, adını sormak hiç aklıma gelmedi hep aynı adam getiriyor diye numarası kayıtlıydı arıtma taktırdım ama silmedim numarayı 😅😅
Genellikle insanları ismiyle kaydediyorum, öyle değişik olarak kaydettiğim biri yok. Sadece arayanlar ve açamadığım numaralar olunca sayılarla, harflerle kaydedip bakıyorum😅
bende herkes ad soyad olarak var. ilk yapacağım şey kayıt ettikten sonra whatsapp'da bilgiler kısmında soy ismi yazıyor mu olur. bir şekilde öğrenmem lazım sıkıntı ederim :)
Öyleleri ile işim olmaz. Yok öyle bir kayıt. Takma adı ile olur ama adı da yazar kim olduğu da. Mehmet Memo gibi
Nohutku pilav diye kaybetmişim bir numarayı kim olduğu hakkında bir fikrim yok büyük ihtimalle sipariş falan vermisimdir ondan kalmıştır.
O gün hangi tarihse bilmediğim numaraları o gün ile kaydederim mesela bugün aransaydim 16.07.23 diye kaydederdim bir daha aradığında iyi oluyor 😅
..
Haha ben direk dümdüz ismiyle kayıt ediyorum. 😅 Saçma bir kayıt yok. 😅
birey zina diye biri var 2-3 yıldır kayıtlı ve halen ismini değiştirmedim üşeniyorum
İsmi Sedat olan bir arkadaşımı Çılgın Sedat diye kaydetmiştim halen de öyle 😅
Sarhoş Çocuk diye biri kayıtlıydı ama sildim yüksek ihtimalle qudjwhsj
Eskiden vardida Şu an hepsi isim soy isim kayitli
Zemin 03 mavi saçlı.
Yurttan bir arkadaşı böyle kaydettim.
G.. veren. Pasif gay arkadaşım o şekilde kayıtlıydı
çok alışveriş yaptığım için trendyol kurye isimleri örneğin trendyol kurye mehmet gibi
Cezerye 😂😂 Klişe olamayacak kadar tatlı kız kankim
cok alıngan bir avukat vekili diye değerli bir abimixi kaydetmistim
Sodyumklorür (NaCl) (Naci yani)
Sütten çıkmış ak kaşık diye bir kaydım var djdhjss
Telefon rehberimde saçma kayıt yok 😄
Kim diye eklediklerim
Gereksiz diye kaydetmiştim birisini en saçması 😂
Çikolata turşusuydu sildim 😅
Genelde öyle bir şey yok
Balık İdris bey.
O ne gı
"Balıkçı İdris" yani 😄