İnternet & Teknoloji Neden ekran karartılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl yle değil wp profil fotoyu karartan siyah profil fotosu yani Neden ekran karartılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gzmsnnr Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Gözler ağrımasın diye 2 2 Yorumla Soran +1 yıl yle değil wp profil fotoyu karartan siyah profil fotosu yani Yorumla gzmsnnr +1 yıl Birseylerin hüznünü yaşıyordur o zaman Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. Gözüm rahatsız oluyor 1 3 Yorumla Soran +1 yıl yle değil wp profil fotoyu karartan siyah profil fotosu yani Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Yastadır jsjjddj Yorumla Soran +1 yıl Ne yası? Yorumla
nazzzlu Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl başkaları bakmasın şarj gitmesin diye 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yle değil wp profil fotoyu karartan siyah profil fotosu yani Yorumla
Senicilginseyseni Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çünkü gözümüzü rahatsız ediyor beyaz ışık 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yle değil wp profil fotoyu karartan siyah profil fotosu yani Yorumla Senicilginseyseni +1 yıl Onu ben de anlamıyorum ya Yorumla
audia3-87 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl ekrana bön bön bakmasınlar diyee 0 2 Yorumla Soran +1 yıl oyle değil wp profil fotoyu karartan siyah profil fotosu yani Yorumla audia3-87 +1 yıl kapatmıstır sana profil fotosunu , bir bak oyle bir ayar var mı wp de Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Başkası okumasın diye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yle değil wp profil fotoyu karartan siyah profil fotosu yani Yorumla respectemir +1 yıl He öylesine yapmis Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Kim kimi karartmis 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yle değil wp profil fotoyu karartan siyah profil fotosu yani Yorumla Sessiz_Hayattt +1 yıl 15 Temmuz ya bugün ondan yapmışlardir. Yorumla Soran +1 yıl Bugun değil önceden yapmışsa Yorumla Sessiz_Hayattt +1 yıl Kimse bakmasın istemiştir Yorumla
Pasaklıpisi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Soğusun diye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yle değil wp profil fotoyu karartan siyah profil fotosu yani Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Genelde yas matem durumunu anlatır Yorumla
mikocevaplıyor Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Görmeni istemiyordur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yle değil wp profil fotoyu karartan siyah profil fotosu yani Yorumla mikocevaplıyor +1 yıl Onu ilk kez duyuyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gözler ağrımasın diye
yle değil wp profil fotoyu karartan siyah profil fotosu yani
Birseylerin hüznünü yaşıyordur o zaman
Gözüm rahatsız oluyor
Yastadır jsjjddj
Ne yası?
başkaları bakmasın şarj gitmesin diye