Merhaba. Phillips kablosuz kafa üstü kablosuz kulaklığımın bir tarafının üstünün kablosu gözüküyor. Kablosuna ter değerse bir şey olur mu? Malum sıcak hava ve bol ter. O yüzden kullanırken endişeleniyorum. Özellikle dışarda. Yardım eder misiniz?
Sen dediğimi yapsana bi var bi bildiğim ama söylemicem yap ve gör ama şunu söylemek lazım güvenebilirsin. Ayrıca bunu yapan mühendisler bunu düşünmedi mi sanıyorsun harbi ger! zek@lısın o zaman. Hiç bişey olmaz. Telefonun şarj olurken uçları hariç orta kısmını istersen suya daldır bişey olmaz. O kablonun kılıfı su, toz, başka metale değip kaçak yapmasından korumak için var. Kulaklıklar ise IPX 4 veya daha üstü olarak yapılıyor bunda basit su sıçramaları ve terlemeye dayanıklı demektir. Umarım üniversite mezunu değilsindir ailenin sana harcadığı paraya acırım.
Islaklık ayrı içine su kaçınca kısa devre yaptığı için haber verir. Nem sensörü yok. Sana tavsiyem sen telefon falan elektrik elektronik aletler kullanma ilkel yaşa nolur ilkel yaşa mağraya git.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Telefonun şarj olurken ıslak mendil al kabloyu sil. Ondan sonra bunu da öğrenmiş olursun zaten
Bu risk almak gibi ama
Sen dediğimi yap
Peki bozulursa
Bebek ıslak mendili olur mu
Çünkü şarj aletinin ucu temassızlıktan dolayı biraz bozuk
Beni takip edersen şarj aletimin ucunu gösteririm
Sen dediğimi yapsana bi var bi bildiğim ama söylemicem yap ve gör ama şunu söylemek lazım güvenebilirsin. Ayrıca bunu yapan mühendisler bunu düşünmedi mi sanıyorsun harbi ger! zek@lısın o zaman. Hiç bişey olmaz. Telefonun şarj olurken uçları hariç orta kısmını istersen suya daldır bişey olmaz. O kablonun kılıfı su, toz, başka metale değip kaçak yapmasından korumak için var. Kulaklıklar ise IPX 4 veya daha üstü olarak yapılıyor bunda basit su sıçramaları ve terlemeye dayanıklı demektir. Umarım üniversite mezunu değilsindir ailenin sana harcadığı paraya acırım.
Peki şarj aletimin uçları temassızlıktan dolayı bozuk. Sıkıntı çıkarır mı
Şarj olmaz
Şarj olıyor şimdilik
Tamam o zaman sağlam işte devam et kullanmaya
Knk ben elektrik konusunda çok hassasım yakında hasta olcam galiba
Ellerim ıslak mı nem var mı diye rahat kullanamıyorum. Nem olunca telefon bilgilendirir ama bazen de bilgilendirmez mi
Nemle telefon ne alaka nasıl bilgi versim sen hakikaten malsın ben buna inandım. Telefonda nem sensörü mü var ki
Islaklık algılayınca bir kere haber vermiştğ
Islaklık ayrı içine su kaçınca kısa devre yaptığı için haber verir. Nem sensörü yok. Sana tavsiyem sen telefon falan elektrik elektronik aletler kullanma ilkel yaşa nolur ilkel yaşa mağraya git.
Sanmam knk izole edilmiştir o fabrika olarak ama zamanla dışındaki kablo bağı eskiyecek bu da gerçek telefon şarj kablosu gibi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!