İnternet & Teknoloji Telefon ekranını yaparlar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Selam benim telefonum vivo Y16 ekranım kalktı diyemem sadece yan taraflardan hafiften ışık geliyor kaç paraya yaparlar veya bir şey olur mu bastırınca gelmiyor yardım edin Güncellemeler+1 yıl Ve ekranımda hiç kırık yok Telefon ekranını yaparlar mı? Cevapla Telefon Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
oozcn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bi tamirciye götür açılan yerlerden tekrar yapıştırır.Tanıdık tamirci varsa yapar.Benimde oppo telefonumda aynı olmuştu o şekilde yaptırdım problem yok şuanda 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam tesekkur ederim halledecegim bir sekilde Yorumla
ulkergasimova Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Bisey olmaz ekrani degisti 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaç paraya yaparlar kırık falan yok Yorumla ulkergasimova +1 yıl maalesef fikrim yok ( ama çok paha olmaz Yorumla
İstanbulzede06 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ekran pahalıdır mümkünse yenisini al 0 10 Yorumla Soran +1 yıl telefonu yeni mi alayım yani anlamadım Yorumla İstanbulzede06 +1 yıl Aynen yenile Yorumla Soran +1 yıl Yeni aslında ocakta aldım daha Yorumla İstanbulzede06 +1 yıl E yeniyse nasıl yavaşlıyor Yorumla Soran +1 yıl Ekranımda kırık yok dediğim gibi sadece yani kalkmış biraz dokunmatik oluyor sanirim Yorumla İstanbulzede06 +1 yıl Anladım kenarlardan açılmşı Yorumla Soran +1 yıl Ya telefon beter aslında rahatsız etme modunda kullanıyorum yoksa kasıyor Yorumla Soran +1 yıl Evet kaça yaparlar sence bilgin var mi Yorumla İstanbulzede06 +1 yıl Markası ne ki Yorumla Soran +1 yıl Vivo Y16 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bi tamirciye götür açılan yerlerden tekrar yapıştırır.
Tanıdık tamirci varsa yapar.
Benimde oppo telefonumda aynı olmuştu o şekilde yaptırdım problem yok şuanda
Tamam tesekkur ederim halledecegim bir sekilde
Bisey olmaz ekrani degisti
Kaç paraya yaparlar kırık falan yok
maalesef fikrim yok ( ama çok paha olmaz
Ekran pahalıdır mümkünse yenisini al
telefonu yeni mi alayım yani anlamadım
Aynen yenile
Yeni aslında ocakta aldım daha
E yeniyse nasıl yavaşlıyor
Ekranımda kırık yok dediğim gibi sadece yani kalkmış biraz dokunmatik oluyor sanirim
Anladım kenarlardan açılmşı
Ya telefon beter aslında rahatsız etme modunda kullanıyorum yoksa kasıyor
Evet kaça yaparlar sence bilgin var mi
Markası ne ki
Vivo Y16