Abla arada telefon donuyor 1 dakika içinde falan düzeliyor :( Bir de uygulamaları birden kapatıyo ve 30 saniye falan hiçbir uygulama açmıyo :( O problemler var evet ama sonuçta 1300 Tlye falan aldım ve 3 yıl oldu alalı :( Çok takılmıyorum o yüzden normaldir diyorum :( Sağ ol abla :(
@KızlarSoğuyor e daha ne kadar fazla sorun istiyosun😂 benimki direk kendini kapatıyor 5 dk falan anca açılıyor donma kasmayı bırak. iPhone 5s kullananlar bile 6-7 yıl sorunsuz kullanıyor biz ise sürünüyoruz😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Redmi kullanıcısı olarak söylüyorum. Ömrü 1-2yıl sadece. Sonrası çöp. Format atmalar hafızasını silmeler nafile.
Abla ben de redmi kullanıyom benimki iyi :( 3 yıl falan oldu alalı bir bu kadar daha gider bana :(
@KızlarSoğuyor kasma donma hiç mi yok? Uzaydan mı getirttin o redmiyi😂 nickine bayıldım ayrıca 🤣🤣
Abla arada telefon donuyor 1 dakika içinde falan düzeliyor :( Bir de uygulamaları birden kapatıyo ve 30 saniye falan hiçbir uygulama açmıyo :( O problemler var evet ama sonuçta 1300 Tlye falan aldım ve 3 yıl oldu alalı :( Çok takılmıyorum o yüzden normaldir diyorum :(
Sağ ol abla :(
@KızlarSoğuyor e daha ne kadar fazla sorun istiyosun😂 benimki direk kendini kapatıyor 5 dk falan anca açılıyor donma kasmayı bırak. iPhone 5s kullananlar bile 6-7 yıl sorunsuz kullanıyor biz ise sürünüyoruz😂
Ne bileyim abla telefondan beklentim çok yüksek olmayınca mazur görmüştüm ben :(
Xiaomi severim ben beğeniyorum knk
Alinir tabiki