İnternet & Teknoloji Yeni telefon alacağım, önereceğiniz uygun fiyatlı bir telefon var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl İphone 8 düşünüyorum sizce nasıl Yeni telefon alacağım, önereceğiniz uygun fiyatlı bir telefon var mı? Cevapla Telefon Soruları Uygun Fiyat Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uygun fiyat ve telefon hiç uyumlu kelimler değil. Xioami öneririm 1 0 Yorumla
Tutuuutum21 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Redmi kullanabilirsin düşük modelleri iyi benim ilk telefonum redmi7 idi şu an üç bin TL civarı 1 0 Yorumla
ceyhnck Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl iphone 8 alma çünkü yazılım desteği bitti. 1 0 Yorumla
esrarengiz46 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Ne kadar bütcen var 1 14 Yorumla Soran +1 yıl 7 bin TL en fazla Yorumla esrarengiz46 +1 yıl yurt dışı al derim ucuz hem Yorumla Soran +1 yıl Bence yurt dışından almaya gerek yok Yorumla esrarengiz46 +1 yıl Harbi 8 mi düşünüyor sun Yorumla Soran +1 yıl Vazgeçtim Yorumla esrarengiz46 +1 yıl Neden ki Yorumla Soran +1 yıl Küçük Yorumla esrarengiz46 +1 yıl Büyük mü istiyor sun Yorumla Soran +1 yıl Orta boyut yeterli benim için general mobile alacağım Yorumla esrarengiz46 +1 yıl Redmi al derim Yorumla Soran +1 yıl Onun dış görünüşünü pek sevmiyorum Yorumla esrarengiz46 +1 yıl Ben 11 pro kullanıyorum harika Yorumla Soran +1 yıl Bütçemi aşıyor telefon için fazla para kullanmaya gerek yok bence zaten telefonla fazla ilgilenmiyorum Yorumla esrarengiz46 +1 yıl Para konusunda yardımcı olayım istersen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uygun fiyat ve telefon hiç uyumlu kelimler değil. Xioami öneririm
Redmi kullanabilirsin düşük modelleri iyi benim ilk telefonum redmi7 idi şu an üç bin TL civarı
iphone 8 alma çünkü yazılım desteği bitti.
Ne kadar bütcen var
7 bin TL en fazla
yurt dışı al derim ucuz hem
Bence yurt dışından almaya gerek yok
Harbi 8 mi düşünüyor sun
Vazgeçtim
Neden ki
Küçük
Büyük mü istiyor sun
Orta boyut yeterli benim için general mobile alacağım
Redmi al derim
Onun dış görünüşünü pek sevmiyorum
Ben 11 pro kullanıyorum harika
Bütçemi aşıyor telefon için fazla para kullanmaya gerek yok bence zaten telefonla fazla ilgilenmiyorum
Para konusunda yardımcı olayım istersen
Huawei y90