İnternet & Teknoloji Hangi operatörü kullanıyorsunuz, hoşnut musunuz? onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Geçen hafta 100 MB internet gelmişti.😒Bu hafta 10 GB internet geldi🥳🥳😝Ama yine de sevmiyorum TT'yi😂😂 Hangi operatörü kullanıyorsunuz, hoşnut musunuz? Cevapla İnternet Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Turkcell kullanıyorum çok memnunum :D 0 0 Yorumla
emre6244 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Turkcell pahalı, vodafone de pek iyi degil yine en iyisi türk telekom zaten başka da yok 0 0 Yorumla
Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Vodofone Aras bulut iynemli tavsiye etti için 0 0 Yorumla
ɪʟɢᴀᴢᴏɴʟɪᴇ Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Zengin bu kız abi Banada 1 gb geldi yeniFapfakirim😩 sugar mam aranır 0 4 Yorumla onlyteenage +1 yıl Sen sugar dady aramaya bak😂😂😝😝😌 Yorumla ɪʟɢᴀᴢᴏɴʟɪᴇ +1 yıl Hasbinallalh hasbinallalh erkeğim ya hani 😂 Yorumla onlyteenage +1 yıl Ya öyle mi🙄 Yorumla onlyteenage +1 yıl Erkeğin daha çok sugar dady alıcısı var bence😂😂 Yorumla
İST_1453 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Soru sorabilir miyim tanışma amaçlı değil 😂😂 0 4 Yorumla onlyteenage +1 yıl Sor bakalım 🥳 Yorumla İST_1453 +1 yıl Ozl ama 🙂 Yorumla onlyteenage +1 yıl Özel yasak. Gizlenerek sorabilirsin öbür türlü sorularla ilgilenmiyorum. Yorumla İST_1453 +1 yıl 1xp yim soramıyorum kötü bir şey değil senin Hakkı’nda önemli bir şeydi o yüzden senle iletişime geçtim Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Türk Telekom kullanıyorum evet hoşnutum..✌🏻 0 2 Yorumla onlyteenage +1 yıl N'alan söylüyorsun😱😂 bende aynı operatörü kullanıyorum hiç memnun değilim 😂 Yorumla _Petunya_ +1 yıl Ben memnunum valla 😄 Yorumla
initio Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Türk Telekom kullanıyorum evet hoşnutum.. 0 3 Yorumla onlyteenage +1 yıl Hepsinizden nefret ediyorum.😂 Sanki operatörlerle aranızı ben bozuyormuşum gibi cebaplar aldım😂😂 Yorumla initio +1 yıl 10gb internet kazanmışsın nankör onu bulamayanlar da var 🤭 Yorumla onlyteenage +1 yıl İki aydır bunu bekliyordum bir zahmet versinler😂😂 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Vodafone kullanıyorum memnunum 0 1 Yorumla onlyteenage +1 yıl Bir ben mi memnuniyetsizim😂😂 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Anca dk veriyor olan dk harcayamiyorum 🙄 0 1 Yorumla onlyteenage +1 yıl Hiç sorma en kötüsü neye ihtiyacın yoksa özellikle onu vermeleri😒🤦♀️ Yorumla
CanCancano Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Turkcell Geçiriyor ama yapacak bir şey yok 0 5 Yorumla onlyteenage +1 yıl İyi geçirmeceler😂😂🥳🥳🥳 Yorumla CanCancano +1 yıl 😂😂😂 Yorumla CanCancano +1 yıl Geldi belam Yorumla onlyteenage +1 yıl Kim?🙄 Yorumla CanCancano +1 yıl Komşuyu diyorum çok ses çıkarttı yatamadım 😅😅😅 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Türk Telekom kullanıyorum memnunum şimdilik 0 4 Yorumla onlyteenage +1 yıl Sabret hakikat zorda ortaya çıkar😌 o zaman memnun musun görücem😂😂 Yorumla skxmen +1 yıl Öyle bir durumda telsizim var benim sen düşün şekerim Yorumla onlyteenage +1 yıl Konu ulaşım değil inan bana 😂 Yorumla skxmen +1 yıl Neymiş o zaman Yorumla
kgnctn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 88% +1 yıl Vodafone süper paketteyim 0 2 Yorumla onlyteenage +1 yıl Vip takılıyoruz🥳😂😂 Yorumla kgnctn +1 yıl Yes her zaman 😎 Yorumla
ACIMASIZERKEK34 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Memnunum Turkcell le bağlanıyorum hayata 🤠 0 11 Yorumla onlyteenage +1 yıl Dikkat et o hayatta sana bağlamasın😂😂🥳🥳🥳 Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl EDİYORUM. Bana bağlayacak hayat nasipte ne varsa onu getirir Yorumla onlyteenage +1 yıl Ha yani bağlasalar da sorun değil alışığım mı diyorsun🙄😂😂 Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Alışık olduğum bir durum yok. Yorumla onlyteenage +1 yıl Kızma be hemen😂😂 Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Tamam 🤣 Yorumla onlyteenage +1 yıl Tam dayaklıkaın varya😏🥳🥳 Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Ahahah gel döv 🤣 Yorumla onlyteenage +1 yıl Yok vazgeçtim o kadar da delirmedim daha 🙄 Sonra dayak yerim Allah korusun😅 Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl NE münasebet canım aşkolsun hayvan miyim ben Yorumla onlyteenage +1 yıl Erkeklerin çoğunluğu bu yönde kendi ağızlarıyla bir çok itirafda bulunuyor tabii ama ben yine de onu söylemek istemedim🙄😂😂 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Turkcell memnunum 0 1 Yorumla onlyteenage +1 yıl Turkcell zengin işi dostum bize yaramaz😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Turkcell kullanıyorum çok memnunum :D
Turkcell pahalı, vodafone de pek iyi degil yine en iyisi türk telekom zaten başka da yok
Vodofone Aras bulut iynemli tavsiye etti için
Zengin bu kız abi
Banada 1 gb geldi yeni
Fapfakirim😩 sugar mam aranır
Sen sugar dady aramaya bak😂😂😝😝😌
Hasbinallalh hasbinallalh erkeğim ya hani 😂
Ya öyle mi🙄
Erkeğin daha çok sugar dady alıcısı var bence😂😂
Soru sorabilir miyim tanışma amaçlı değil 😂😂
Sor bakalım 🥳
Ozl ama 🙂
Özel yasak. Gizlenerek sorabilirsin öbür türlü sorularla ilgilenmiyorum.
1xp yim soramıyorum kötü bir şey değil senin Hakkı’nda önemli bir şeydi o yüzden senle iletişime geçtim
Türk Telekom kullanıyorum evet hoşnutum..✌🏻
N'alan söylüyorsun😱😂 bende aynı operatörü kullanıyorum hiç memnun değilim 😂
Ben memnunum valla 😄
Türk Telekom kullanıyorum evet hoşnutum..
Hepsinizden nefret ediyorum.😂 Sanki operatörlerle aranızı ben bozuyormuşum gibi cebaplar aldım😂😂
10gb internet kazanmışsın nankör onu bulamayanlar da var 🤭
İki aydır bunu bekliyordum bir zahmet versinler😂😂
Vodafone kullanıyorum memnunum
Bir ben mi memnuniyetsizim😂😂
Anca dk veriyor olan dk harcayamiyorum 🙄
Hiç sorma en kötüsü neye ihtiyacın yoksa özellikle onu vermeleri😒🤦♀️
Turkcell
Geçiriyor ama yapacak bir şey yok
İyi geçirmeceler😂😂🥳🥳🥳
😂😂😂
Geldi belam
Kim?🙄
Komşuyu diyorum çok ses çıkarttı yatamadım 😅😅😅
Türk Telekom kullanıyorum memnunum şimdilik
Sabret hakikat zorda ortaya çıkar😌 o zaman memnun musun görücem😂😂
Öyle bir durumda telsizim var benim sen düşün şekerim
Konu ulaşım değil inan bana 😂
Neymiş o zaman
Vodafone süper paketteyim
Vip takılıyoruz🥳😂😂
Yes her zaman 😎
Memnunum Turkcell le bağlanıyorum hayata 🤠
Dikkat et o hayatta sana bağlamasın😂😂🥳🥳🥳
EDİYORUM. Bana bağlayacak hayat nasipte ne varsa onu getirir
Ha yani bağlasalar da sorun değil alışığım mı diyorsun🙄😂😂
Alışık olduğum bir durum yok.
Kızma be hemen😂😂
Tamam 🤣
Tam dayaklıkaın varya😏🥳🥳
Ahahah gel döv 🤣
Yok vazgeçtim o kadar da delirmedim daha 🙄 Sonra dayak yerim Allah korusun😅
NE münasebet canım aşkolsun hayvan miyim ben
Erkeklerin çoğunluğu bu yönde kendi ağızlarıyla bir çok itirafda bulunuyor tabii ama ben yine de onu söylemek istemedim🙄😂😂
Turkcell memnunum
Turkcell zengin işi dostum bize yaramaz😂😂