İnternet & Teknoloji Ya cep telefonun sana aşık olsaydı, ne yapardın😛? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 66 Yapay Zekaya Sor Merhaba.. Hepimizin aslında farkında olmadan en çok vakit geçirdiği aygıtlardan biri de cep telefonu elbette. Peki ya telefonun sana aşık olsaydı ne yapardın? 😅 Keyifli günler.. 💥🥂https://m.youtube.com/watch?v=EVBsypHzF3U#smell Ya cep telefonun sana aşık olsaydı, ne yapardın😛? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Telefonum bana aşık olmazdı. keyifli günler 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Belki bende ona aşığımdır. Yanımdan ayırmıyorum yatarken başımın ucuna falan koyuyorum aramızda bir çekim var belli. 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl O da sana boş değil :D Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 926 cevap paylaştı. Başka odaya koyar, kapıyı üzerine kilitlerdim.. 😅 1 7 Yorumla HeartofFire +1 yıl İnsanlara da aynı şeyi yapmıyorsundur umarım 😂😂 Yorumla İdentityKa +1 yıl İnsanlara tam tersini yapıyorum.. Baktım duygu kırıntıları var, kendimi odaya kilitliyorum.. 😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl Anahtarı da yut 😂 kesin çözüm Yorumla İdentityKa +1 yıl Elbet bir gün lazım olur düşüncesiyle.. 😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl 😂😂 en güvenli yerde kalır işte Yorumla İdentityKa +1 yıl Düşündüm ve tekrar düşündüm.. Benim hala umudum var.. 😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl O zaman kilitlenmenin anlamı kalmaz 😂😂 Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sürekli bakıştığımız için aşık olması normal, öpücük atarım aklı başından gitsin diye sonra resetlerim eski güzel günlerine kavuşur 😂 1 0 Yorumla
-Gnossiennes Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Öperdim. Soru bana geçmedi. 😃Telefon bana aşık olsaydı hiçbir şey yapmazdım herhalde. 🤷🏻♂️ 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Beni hiç terk etmeyen bir şey olurdu hayatımda 😂 1 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kendine gel sen ayfon ondört pro mekssin sjfksksn saçmalamaaaa 1 0 Yorumla
maviayyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İlk defa karşılıklı bir aşk yaşamış olurdum 🥳💖 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl En çok onla bakışıyorum. Aramızda bir elektrik olduğu doğrudur xndn 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşık zaten kerata hahah 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl Platonik diyosun 😂 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı. Ben zaten ona aşığım djsj 1 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Telefonu bilmem ama arabama aşığım galiba 😆 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 843 cevap paylaştı. Benim telefonum hayata küsmüş durumda 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aramızda seviyeli bir ilişki olurdu😀 1 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güncelleme yapmazdım onu 1 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 379 cevap paylaştı. kölesiyiz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Telefonum bana aşık olmazdı. keyifli günler
Belki bende ona aşığımdır. Yanımdan ayırmıyorum yatarken başımın ucuna falan koyuyorum aramızda bir çekim var belli.
O da sana boş değil :D
Başka odaya koyar, kapıyı üzerine kilitlerdim.. 😅
İnsanlara da aynı şeyi yapmıyorsundur umarım 😂😂
İnsanlara tam tersini yapıyorum.. Baktım duygu kırıntıları var, kendimi odaya kilitliyorum.. 😂
Anahtarı da yut 😂 kesin çözüm
Elbet bir gün lazım olur düşüncesiyle.. 😂
😂😂 en güvenli yerde kalır işte
Düşündüm ve tekrar düşündüm.. Benim hala umudum var.. 😂
O zaman kilitlenmenin anlamı kalmaz 😂😂
Sürekli bakıştığımız için aşık olması normal, öpücük atarım aklı başından gitsin diye sonra resetlerim eski güzel günlerine kavuşur 😂
Öperdim. Soru bana geçmedi. 😃
Telefon bana aşık olsaydı hiçbir şey yapmazdım herhalde. 🤷🏻♂️
Beni hiç terk etmeyen bir şey olurdu hayatımda 😂
Kendine gel sen ayfon ondört pro mekssin sjfksksn saçmalamaaaa
İlk defa karşılıklı bir aşk yaşamış olurdum 🥳💖
En çok onla bakışıyorum. Aramızda bir elektrik olduğu doğrudur xndn
Aşık zaten kerata hahah
Platonik diyosun 😂
Sessize alırdım abla :(
Ben zaten ona aşığım djsj
Telefonu bilmem ama arabama aşığım galiba 😆
Benim telefonum hayata küsmüş durumda