İnternet & Teknoloji Instagram hesabınız gizli mi yoksa açık mı? problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Nedeniyle söylerseniz.. Güncellemeler+1 yıl ... Instagram hesabınız gizli mi yoksa açık mı? Cevapla Instagram Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Nova777 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Gizli sadece arkadaşlarım ekli çünkü her anımı atıyorum ne giydiğim ne yaptığım farketmiyor pijamayla halay çekip attığım bile oluyor 0 0 Yorumla
KutupPrensesi Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl gizli. çünkü öyle istiyorum belli nedeni yok zaten paylaşım da yapmıyorum 0 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ʜᴀɴɢɪsɪ ᴏʟᴅᴜɢ̆ᴜɴᴀ ʙᴀɢ̆ʟı. ᴋɪşɪsᴇʟ ʜᴇsᴀʙıᴍ ɢɪᴢʟɪ, ᴅɪɢ̆ᴇʀɪ ᴀᴄ̧ıᴋ 0 0 Yorumla
miriiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl gizli içinde sadece manitim ekli çünkü başkaları neden beni görsün 0 0 Yorumla
gunesdogacak2022 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 96% +1 yıl İş hesabim herkese açık, özel hesabım sadece aile ve dostlarıma açık, digerlerine gizli. 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Şeffaflık önemli benim kimseden gözlüm saklım yok zaten buradaki nickimle aynı zaten 😂 0 0 Yorumla
Kinky07 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Benim açık sebebi ise arkadaşım benim sosyal medya danışmanım o öyle uygun gördü 😅 0 0 Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Gizli kullanıyorum niye görmelerini isteyeyim kinbaşkalarının 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim hesabim gizli ve tanimadigim kisileri eklemiyorum , neden tanimadiklarim benim fotograflarami gorsunki , beni istemem 0 0 Yorumla
MuammerCan2 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Gizli cünkü tanımadıgım birisi beni gelip ve arkadaşlarımı rahatsız etmesini istemiyorum ve tanımadıgım kişilere de instamı vermiyorum :) 0 0 Yorumla
KumarologUmut Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Gizli çünkü nazara inanan biriyim insanların kem gözleri yüzünden hayatımda olumsuz şeylerin olmasını istemiyorum 0 0 Yorumla
muhzeki33 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Rahmet Kapısı Gibi Açık Gelene Gidene 1 0 Yorumla
Gurursuzdeğilim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl inan hiç bakmadım 0 1 Yorumla problem_değil +1 yıl Yok artık. D Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 632 cevap paylaştı. Gizli. Açmaya gerek duymuyorum. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gizli. Çünkü tanımadıklarımın göreceği bir şey yok 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. gizli cunku tanimadigim insanlarla takiplesmiyorum 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 319 cevap paylaştı. gizli. Öyle olması gerekiyor 0 0 Yorumla
cursedplatoon Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl Açık.. Saklayacak paylaşımım yok çünki 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gizli. Nedeni yol geçen hanı olmaması. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gizli çünkü neden olmasın 0 0 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Gizli nedeni yok içinde bir şey de yok 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Gizli çünkü takipçi kasan sayfalar üyeler yüzünden 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 305 cevap paylaştı. İnstagram kullanmıyorum 0 1 Yorumla Haaneke +1 yıl Tebrikler ben de kullanmıyorum :D Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gizli, sadece eş dost tercih ettiğim için 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Gizli 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 419 cevap paylaştı. Gizlilik severis 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Gizli sadece arkadaşlarım ekli çünkü her anımı atıyorum ne giydiğim ne yaptığım farketmiyor pijamayla halay çekip attığım bile oluyor
gizli. çünkü öyle istiyorum belli nedeni yok zaten paylaşım da yapmıyorum
ʜᴀɴɢɪsɪ ᴏʟᴅᴜɢ̆ᴜɴᴀ ʙᴀɢ̆ʟı. ᴋɪşɪsᴇʟ ʜᴇsᴀʙıᴍ ɢɪᴢʟɪ, ᴅɪɢ̆ᴇʀɪ ᴀᴄ̧ıᴋ
gizli içinde sadece manitim ekli çünkü başkaları neden beni görsün
İş hesabim herkese açık, özel hesabım sadece aile ve dostlarıma açık, digerlerine gizli.
Şeffaflık önemli benim kimseden gözlüm saklım yok zaten buradaki nickimle aynı zaten 😂
Benim açık sebebi ise arkadaşım benim sosyal medya danışmanım o öyle uygun gördü 😅
Gizli kullanıyorum niye görmelerini isteyeyim kinbaşkalarının 😊
Benim hesabim gizli ve tanimadigim kisileri eklemiyorum , neden tanimadiklarim benim fotograflarami gorsunki , beni istemem
Gizli cünkü tanımadıgım birisi beni gelip ve arkadaşlarımı rahatsız etmesini istemiyorum ve tanımadıgım kişilere de instamı vermiyorum :)
Gizli çünkü nazara inanan biriyim insanların kem gözleri yüzünden hayatımda olumsuz şeylerin olmasını istemiyorum
Rahmet Kapısı Gibi Açık Gelene Gidene
inan hiç bakmadım
Yok artık. D
Olmadı için sorun yok 😄
Devlet yolu mu orası gizli tabi
Gizli. Açmaya gerek duymuyorum.
Gizli. Çünkü tanımadıklarımın göreceği bir şey yok
Açık, gizlemem için bir sebep yok.
gizli cunku tanimadigim insanlarla takiplesmiyorum
gizli. Öyle olması gerekiyor
Açık.. Saklayacak paylaşımım yok çünki
Gizli. Nedeni yol geçen hanı olmaması.