Eşimin telefonunda Instagrama girdiğimde farklı bir hesabın açık olduğunu gördüm. Kullanıcı adı uydurma bir şey hesap bilgileri eşimin telefon numarası ve e-posta adresi doğum tarihi de doğru girilmiş. Yani onun bilgilerinin olduğu bir hesap açılmış. 80 tane +18 hesap takip ediliyordu. Onu takip eden yoktu. Face bir hesap buldum. Eşime sorduğumda bunun daha önce de olduğunu söyledi. Telefonunda onun girmediği yerlere girildiğini virüs olduğunu söyledi. Sonra alıp hesabı sile bastı ve sildi. Ben bu konuyu internette araştırdığımda böyle telefon numarası kullanılarak hesap açılabildiğini gördüm ama dışarda silme gibi bir müdahale edilemediği yazıyordu. Bu konu çok önemli çünkü çok büyük yeminler ediyor aptal yerine konmak istemiyorum bunun doğrusunu öğrenmem lazım yardımcı olun.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
böyle bir virüs yok. olsa bile eşinin telefonunda o hesap açık olamaz. eşin yapmış boşa yemin ediyor bir de
Telefonunda açık olmuyor mu yani öyle bir şey mümkün değil diyorsun
aynen öyle imkansız
Bı kere de şöyle bir şey bulmuştum yandexten sekme açılmış işte yine öyle bir site çıplak bir kadın çıktı direk karşıma yine virüs var o yapıyor dedi o yüzden bunu net öğrenmek istedim çünkü ne görsem virüs dicek bu sefer bana bilen biri bunun imkansız olduğunu ayrıntılı açıklasa onun yüzüne vurucam çünkü yapmadım diye çok büyük yeminler etti böyle birine asla güvenip susamam
o gerçekten virüs olabilir ama bu olamaz imkanı yok maalesef çok bilgili değilim ama bunun virüs olamayacağını biliyorum
Böyle şeyler aşırı midemi bulandırıyor neden illa bir çıplak karı görme merakı var bunlarda nefret ediyorum erkek milletinden
tamam uzatma bi hata yapmış
Ne demek uzatma ben yapsam aynı şeyi açsam bir hesap eklesem 80 tane adam sorun edilmeyip geçiştirir miydi
Adam küçük yalan söylemiş çok üstüne gitme. sende açabilirdin.
Kusura bakma ama ben senin kadar geniş görüşlü biri değilim evli bir adam çocuğu varken böyle bir face açıp kadın ekliyorsa bu aldatmaktan başka bir şey değil
Ne yapa can yuvanı mi yikacan? Kocanın yaptığını ve yalan söylediğini savunmuyorum yanlış anlama.
Gerekirse yıkıcam tabi ki tiksindiğim adamla oturup hayatımımı sürdürcem
Büyük laflar bunlar
Daha 25 yaşındayım ve ona hiç ihtiyacım yok
Evlilik ve hayat tarzın nedir Nasıl yaşıyorsun bilmiyorum ama sinirine hakim ol.
Peki napim sen söyle adam bana kuran çarpsın demiş çocuklarımın ölüsünü öpim ben sizin için çabalıyorum bana iftira atıyorsun Allah uzun ömür versin adisin diyor bas bas bağırıyor inanmadım diye küfrediyor bana bu saatten sonra neye yemin etse inanılır buna sen söyle böyle kabul mü edim
Allah uzun ömür versin diyor bana
Bu ne ya ben ne yazıyorum neye çeviriyor beddua ediyor işte
iyi ki kadının biriyle yakalamadın katıl olurdun
Hey Allahım ben mi tuhafım sen mi sen bı empati bir hayal et kız mı erkek misin bilmiyorum da senin eşin hesap açmış eklemiş bakıyor ona buna sende evde oturuyorsun onun çocuğuna bakıyorsun ee senin hiç miden kalkmaz mı anlamadım yani
boş ver kurcalama işte
Bunu gördüğümden beri ona içimde bir öfke var güvenim kırıldı öğrenmem lazım ve bana çok ağır konuştu
yani sana agır konusması yanlış olmuş burada ne desem dogru olmaz
üzgünüm ama yalan söylüyor
Nasıl bu kadar emin söyledin bu konuda bilgin var mı açıklayarak söylesen bana çünkü hiç anlamadığım konular
1. Telefona onay kodunu girmeden numara üzerine hesap açılmaz.
2. Farz edelim ki virüsten dolayı kendi adına hesap açıldı; Böyle bir şey olsaydı o hesaba kendisi giremezdi ki. Kendisi girdiğine göre hesap bilgilerini de kendisi girmiş
3. Virüslü bir hesap olsa önüne geleni takip ederdi. Bu virüs neden hep +18 hesapları seçmiş? Bence de seni aptal yerine koymasın
Bana da virüs olsa kendi müdahale edebilir gibi gelmedi bide virüs telefonda arama motorundan yazıp farklı siteleri açık bırakabilir mi böyle bir şey mümkün mü
Virüs şöyle bir şey; Arama motorunda dolaşırken sürekli yeni bir sayfa açar, boş boş reklamlar gösterir. Ama sen tarayıcıya girdiğinde rahat rahat sayfalar arasında dolaşıyorsan virüs değildir o
Bu mesajları ona göstercem o yüzden soruyorum sen bilgisayarla ilgili ne kadar bilgi sahibisin yani bu konuya merakın mı var yoksa mesleğin mi çünkü o çok hazır cevap bilen birinden öğrendim demem lazım
Bu tür durumlar hakkında bilgi sahibi olmak için meslek sahibi olmak gerekmiyor aslında çünkü bilinen şeyler. ben mühendisim
Size de sorim şu an çünkü çok öfkeliyim ben mi abartıyorum büyük yeminler edip böyle bir şey yapmış olan birine güvenilir mi çocukta olsa daha ben nasıl ona sempati duyabilirim ki
O kadar haklısın ki sinirlenmekte. Evli bir adamın saçmalıklarla ne işi olabilir? insan gibi evine sana neden odaklanmıyorda ergen gibi davranıyor. Bir telefona virüs bulaşması içinde abuk subuk sitelerde dolaşmak gerekiyor yoksa senin benim telefonumda neden virüs yok? Ortada sadakatsizlik varsa eğer alacağın her karara saygı duyarım çünkü bu kadar genişliğe gerek yok. Bi virüs kendi kendine hesap açıp oradan da kendi başına kadınları takip etmez
Kendisi takip ediyordur virüs değildir
Evliliğn nasıl gidiyor
Kesinlikle virüs
İstersen yardımcı olurum