İnternet & Teknoloji Instagram hesabımda anasayfa girince direk Instagram durdu diyip atıyor ama başka biryere mesajlara girince atmıyor neden olabilir? hazalsfnce Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kendi Instagram hesabımda anasayfaya girince atıyor ama Instagram uygulamasının üstüne basılı tutarak reelslere falan girebiliyorum fakr hesabıma geçiyor fakr hesabımda anasayfada gezebiliyorum yardım edin lütfen Güncellemeler+1 yıl Xioami kullanmıyorum ama general Mobile Instagram hesabımda anasayfa girince direk Instagram durdu diyip atıyor ama başka biryere mesajlara girince atmıyor neden olabilir? Cevapla Instagram Soruları Fal Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Sorun sistemden kaynaklı. Sistemin uygulamayı kaldırmayıp, Uygulama çöküyor. Daha üst model telefon al öyle dene sorun çözülecektir büyük ihtimalle. 0 0 Yorumla
xomerfarukyavuzx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Androidlerde Oluyor Meta Galiba El Attı İPhone’da Olmuyor Çünkü 0 2 Yorumla hazalsfnce +1 yıl Ne zaman düzelir peki? Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl Yarına Düzelir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Xiomi sorunu bu cozumu basit 0 6 Yorumla hazalsfnce +1 yıl Xioami kullanmıyorum ama general Mobile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyyy o les telefon mu uzak dur bende Yorumla hazalsfnce +1 yıl Çözümü nasıl kanka xioamide olan bundada olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden iyilik yapim sana ya ugrasamam uykum geldi Yorumla hazalsfnce +1 yıl Yinede teşekkürler 🌹 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Çözümü ne? aynısı benim redmi telefondada oluyor çünkü. Bende instaya giremiyom atıyo. hiçbir şey yapamıyorum Yorumla
Karagecenin Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi denedin mi aşkım 0 1 Yorumla hazalsfnce +1 yıl Denedim gece kendi kendine düzeldi Yorumla
Nes2mvarhayattaQueen Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Buga girmis 0 1 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Bugla ne alakası var? sistem düşük sürüm olduğu için atıyor uygulamadan. bendede oluyor. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sorun sistemden kaynaklı. Sistemin uygulamayı kaldırmayıp, Uygulama çöküyor. Daha üst model telefon al öyle dene sorun çözülecektir büyük ihtimalle.
Androidlerde Oluyor Meta Galiba El Attı İPhone’da Olmuyor Çünkü
Ne zaman düzelir peki?
Yarına Düzelir
Xiomi sorunu bu cozumu basit
Xioami kullanmıyorum ama general Mobile
İyyy o les telefon mu uzak dur bende
Çözümü nasıl kanka xioamide olan bundada olur
Neden iyilik yapim sana ya ugrasamam uykum geldi
Yinede teşekkürler 🌹
Çözümü ne? aynısı benim redmi telefondada oluyor çünkü. Bende instaya giremiyom atıyo. hiçbir şey yapamıyorum
Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi denedin mi aşkım
Denedim gece kendi kendine düzeldi
Nette araştır
Buga girmis
Bugla ne alakası var?
sistem düşük sürüm olduğu için atıyor uygulamadan. bendede oluyor.
Güncelle