Arkadaşlar gta sa mobil oynuyorum yayaya arkadan yaklasip bicak nasil dayaniyor bi turlu cozemedim? bilgisayarda biliyorum ama bu yuzden og loc gorevinde takili kaldim gecemiyorum mission failed oluo surekli sinir oluyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Bir mekana girip havuz yanında birini öldürüyor sonra garson falan var oyun oynayan biri var o mu acaba görev bende hayatımda ilk defa yükledim bitirdim 3-4 ayda bazen oynuyordum çocukluğumda sevdiğim için sadece internet cafede 5 10 dk oynayıp takılırdı bilgisayar ondan oynadım bitirdim içimde kalmadı:)
Bu og loc gorevi varya madd dogun malikasine gidip muzik kitabi var gorevlile4eri atlatip kitabi alip getirmen gerekiyor o. gorevde sadece eline bucak veriolar malum bende mobilden oynadim icin gorevlilere arkadadan dayama olayini cozemedim
Ben aslında görev isimlerinden hangisi olduğunu cikaramam pek bilmem isimleri görevleri ama eğer yavaşça farkettirmeden yaklasmak istiyorsan eğilip yürümen gerek bunun içinde joysticke iki kere üst üste bas sonra yavaşça yaklaş hedefe ve bicakla
ben telefondan oynuyorum diom adam joystick diyor olmayan joystickti nereme takip kullancam :D
Çok ayıp :) bende telefona göre cevap verdim zaten joystick hani şu ileri geri sağa sola gittiğin yuvarlak şey degilmi ben ondan bahsediyorum adamı yürütürken surukledigin yuvarlak şey işte sağ altta
he telefinki oldu tamam
Oldumu denedinmi
Gönen i biliyorsan biraz anlatabilirmisin bu sene orada olabilirimde
samp mobile oyna. Gta sa'nın online versiyonu.
online siz olmuyormu?
Daha eğlenceli demek istedim single player versiyonundan.
ya aslinda playdan samp indirdim ama hem menu yabanci hemde butun serverler oyuzden bi bok anlamad8m kaldirrdim bilgisayarda oylemi
Aslında öyle olmuyor. Youtube dan yerli ya da yabancı aktif serverları buluyorsun. Her serverin farklı apk+onb dosyası var. Videonun altındaki linkten o dosyaları indirip kuruyorsun zarchiver ile. Öyle oluyor.
soyledin gibi karisik ve. uzun birseye benziyor zarchvi mevcut bende gta sa mobil indirurken lazim oldu duruyor silmemde oyun ve benzeri isleride kullanuyorum cok iyi. kisa yoldan nasil yapabilcegimi anlasilir bis3kilde tarif edebilirmisin
Youtube'a gir. Samp mobil apk yaz. Yeni atılmış videoları aç. Açıklama kısmındaki apk ve obb dosyasını indir. Apk'yi kur. Obb dosyasını android > data ya da obb dizisine çıkart zarchiverdan. Bu kadar.
aa gta sa mobil kurmak gibi kolaymis gay saolasin ya ben bilgisaysrdayken samp oynuyorum ne eglenir stres atardim ozellikle salca ilurdum milete kufur ederlerdi kuzdirirdim gulmekten catlardim hele birde kufir edince ban yediklerinde
Senin geçenki sorduğun soru yarım kaldı:)
? :D
boş ver 😅
la bi soyle
Yaz diğer yerden
heee şu sen ćozdun seni benim soru kaldirmisti oyuzden nededigini hatirlayamadu
Hayır. Neyse sen bilirsin