Ben resmi hesaplarında kullanıyorum, bu tarz sitelerde kullanmıyorum ama Burada kullanan çogu mallar bu canım burada saçma sapan pp lerle ortaya çıkıyorlar. Kendileri oymuş gibi burada primi kasiyorlar. Sonrada iş reele gelince yemiyor tabi yalan söyledi, ortaya çıkamıyor sonrada yok burası öyle kötü buradakiler böyle kötü. Şöyle bir sitede partner bulamiyor, bulsadaavreeke geciremiyor. Çünkü kendi reel değil Azıcık dürüst olamayan insanlar birbirinize layiksiniz. Devam edin böyle.
Sadece Twitterda kullanırım. orada gizli kalmak iyidir.
Baska da bir sosyal medya alışkanlığım yok. Ha 3 gündür bir de burası var 😀 sadece neye benzediğini anlamaya çalışıyorum. İnat ettim xper4 olana kadar burada kalacağım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
kullanmam fakat; bir hesabim vardi pinterestten olduğu anlaşılmasın diye başka bi kizin resimlerini kullanmıştım 🙄 pişman da degilim cunku bir amacim vardi. bazi kişilerin niyetlerini ogrenmem gerekiyordu iyi yaptim eeheh 😁
@Fuc_kBudyDady_ Gerçekten de bu yorumu hangi kafayla yazdığını merak ediyorum profildeki kızı benmişim gibi göstermediğim belli zaten ünlü bir film karakteri soruda belirtilen fake resim tanımını anlayamamışsın dayı kendine gel !..