Güncellemeler
+1 yıl
Iphone xs kutusunu nasıl bulabılırım ya da iphone 8 plus alsam iyi olmaz mı
Güncellemeler
+1 yıl
Lutfen yardımcı olun ya iphone 8 plus alsam android istemiyorum Ben ya
Selamin aleykum iyi akşamlar ben iphone xs telefon istiyordum sıfırı bulunmuyormuş ıkıncı el mağazalara baktı babam bulamadı onun tartışmasını yaptık evde iphone 11 ler var oda çok pahali ama almam dıyor babam iphone 8 plus alalım diyorum onada çakma dıyor babam magzadakiler alma demiş internetten trendyol dan getırteyım 8 plus dıyorum babam kizdi sorunu çıkar hakaret etti çıkan telfonlarda bir sorun çıkarsa bana gelme dedi internetten alsam 8 plus olur mu alınır mı Android kullanmak ıstmyrmda iphone istıyorum ben en son kullandıgimda 6 kullanmıştim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Değil 8 11 bile alınmaz ki artık güncelleme almicak 11 ler 1 sene sonraya kadar o yüzden almak saçma olur yanj. Alınırsa krediye girip 13 ya da 14 alınır o da uzun süre gider telefon
Iphoneler kullanılmaz dıyorsun yanı ama baya xs ler satılsa alacam kutusu yokmuş ama
14 de Çok pahali ya 11 alamıyorum
Onu ıstyrm ama alamıyorum xs, ler alinir ama
Samsung A 34 alalım dıyor babamda yemek te kızdı baya
Tamam da o telefon götürmez ki seni güncelleme almicak nasi kullanicaksin ki? Onun yerine ya 13 14 al uzun süre kullan ya da android al
Aynen ya sende haklısın arkadaşlar aldi 11 hep sı canım telfon cuda goturmez demıs babama dedım ıkıncı el alsak diye kizdi yeter artık dedı Samsung A 34 alicam artık samsung lar kullamişli dedi xiaomi boş ver dedi şu an ki tell p 30 lite samsung a 34 çok tutuluyor ondan bari alayim
Akıllı İnsan android alir bence de iphoneler fark şeyler. Yapmiş İos oburkkuler aliypr onlar almiyor p 30 lite kullaniyorum 3 yildir
Samsung A 34 alıcam bence onlar iyi iphone gibi ayni bazi evrede arkadaşlar var onlar da dedi 8 plus iyi olmaz ya