İnternet & Teknoloji Hangi yeni sosyal medya uygulamasını beğendiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor bluesky mostodon truth social threads via instagram Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Hangilerini kullanıyorsunuz? Hangi yeni sosyal medya uygulamasını beğendiniz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. threads via instagram 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İlk üçünü ilk defa duyuyorum ya ne ki onlar.Instagram ve yeni çıkan sosyal medyayi kullaniyrm daha yeni 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Facebook, twitter, ınstagram dışındakiler gereksizdir. 0 1 Yorumla mertcevaltekin34 +1 yıl bide linkedin o da çok önemli Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yeni sosyal medya mı çıkmış? Ay iyi oldu ınstagram sıkmıştı 0 0 Yorumla
deherelohirrim Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Hepsi Twitter ve Instagramin aynısı değişik bir konsept yok nesi yeni bunlarin🤷 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. İlk üç tanesini şimdi gördüm 😂 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. İnstagramınki iyi gibi duruyor şimdilik 0 0 Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hepsini şimdi görmüş olan masum ben.. 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı. Neymiş bunlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
threads via instagram
İlk üçünü ilk defa duyuyorum ya ne ki onlar.
Instagram ve yeni çıkan sosyal medyayi kullaniyrm daha yeni
Facebook, twitter, ınstagram dışındakiler gereksizdir.
bide linkedin o da çok önemli
Yeni sosyal medya mı çıkmış? Ay iyi oldu ınstagram sıkmıştı
Hepsi Twitter ve Instagramin aynısı değişik bir konsept yok nesi yeni bunlarin🤷
Kullanmıyorum hiçbirini kullanmam da
İlk üç tanesini şimdi gördüm 😂
Twitter yeterli, teşekkürler
İnstagramınki iyi gibi duruyor şimdilik
Threads şimdilik güzel.
Hepsini şimdi görmüş olan masum ben..
Hiçbirinden haberim yok çok cahil kaldık ya 😀
Onlar neymiş
Neymiş bunlar