İnternet & Teknoloji Twitterda profil resminin etrafındaki mor halka ne anlama gelir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Birinin profil resminin etrafında mor halka var bu ne oluyor tam olarakCanlı yayın mı, hikaye mi, ne? Twitterda profil resminin etrafındaki mor halka ne anlama gelir? Cevapla Twitter Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl canlı sohbette demek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kiminle sohbet ediyor Yorumla iwont +1 yıl sohbete katılıp görebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Katıldığını görür mü Yorumla Soran +1 yıl Tıkladım ama katılmadım, 4 kişi konuşmacı olarak görünüyor dinleyici görünmüyor dinleyici olmadığı için mi görünmüyor olsa da görünmez mi Yorumla
huseyinben Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sesli sohbet 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Kiminle sohbet ediyor Yorumla huseyinben +1 yıl Ne bileyim Yorumla Soran +1 yıl Yani bir kişiyle mi herkesle mi, mesela ben girsem girdiğimi görür mü benim sesim de mi gider Yorumla huseyinben +1 yıl Konuşman için yetki vermesi lazım ama sohbete katıldığını görür Yorumla Soran +1 yıl Şimdi birçok kişiyle mi sohbette görüntüsü ve sesi açık mı Yorumla huseyinben +1 yıl Yahu space oda kuruyordur kaç kişi ile konuştuğunu bilemem ve görüntü açılmıyor sadece ses Yorumla Soran +1 yıl Şu an 4 kişi konuşuyor görünüyor tıkladım ama girmedim, dinleyici görünmüyor yok mudur dinleyici yoksa görünmez mi olsa da Yorumla huseyinben +1 yıl Görünür Yorumla Soran +1 yıl O zaman sadece 4 kişiler kesin değil mi Yorumla huseyinben +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Tamam sağol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
canlı sohbette demek
Kiminle sohbet ediyor
sohbete katılıp görebilirsin
Katıldığını görür mü
Tıkladım ama katılmadım, 4 kişi konuşmacı olarak görünüyor dinleyici görünmüyor dinleyici olmadığı için mi görünmüyor olsa da görünmez mi
Sesli sohbet
Kiminle sohbet ediyor
Ne bileyim
Yani bir kişiyle mi herkesle mi, mesela ben girsem girdiğimi görür mü benim sesim de mi gider
Konuşman için yetki vermesi lazım ama sohbete katıldığını görür
Şimdi birçok kişiyle mi sohbette görüntüsü ve sesi açık mı
Yahu space oda kuruyordur kaç kişi ile konuştuğunu bilemem ve görüntü açılmıyor sadece ses
Şu an 4 kişi konuşuyor görünüyor tıkladım ama girmedim, dinleyici görünmüyor yok mudur dinleyici yoksa görünmez mi olsa da
Görünür
O zaman sadece 4 kişiler kesin değil mi
Evet
Tamam sağol