Mac Air nasıl alabilirim?

Aslında sormak için soruyorum alamayacağımı bildiğim için yazdım. Çok sinirlerim bozuk. Ben çalışıyorum ve ev kirası ödüyorum. Ailemden tek bir kişiyle aynı evde yaşıyorum. Ama kendi mesleğimi değiştirmek istiyorum çok mutsuzum. Bu yüzden mesleğimle ilgili programlar öğrenmeye başladım. Ama bugün yüzüme vuran bir gerçek vardı. Aldığım program paralıydı şöyle söyleyeyim evden çıkamayacak kadar cebimde para var artık programı aldığım için. Sonra programı şu an olan leptobuma yüklemek için leptobu sıfırlamam lazımdı. Sıfırladım ve sadece şu an leptopta 2 program var ve onun dışında hiçbir şey yok sırf programa yer vermek için yaptım. Leptop 2000lerden kalma üretimi kalkmış eski kırık. Neyse alllattan program açıldı ve çalışmaya başkadım. Hep youtubedan videolar izleyerek çalışıyorum. Sonra bir çalışma için video izledim onu denemeye çalıştım neyse bir yere kadar geliyorum programda ama sonuca varamıyorum bir yerde sorun yaşıyorum. Sonra bu programı iyi bilen youtuber birine yazmaya başladım mesajlarımı gördü ve leptobuma bağlandı bana gösterecekti nasıl yapalacağını. Adamda yapamıyor. Her şey dedi en son sürümü vs baktı. Bana dediği leptobundan dolayı modül çalışmıyor.. teşekkür ederim dedim ve bitirdik. şu an ağlıyorum. Çok acımasız hayat. .. neden diye sorcaksınız leptop fiyatlarını biliyorsunuz. Çabalıyoruz emek veriyoruzda varlık içinde yokluk çekmek çok kötü bir duygu. Herkes seni çalışıyorsun param var sanıyor bilmiyorlarki kiraya veriyoruz elektrik yemek vs.. hayatım böyle giderse ben artık yaşamayı ve çabalamayı bırakıcam.
Mac Air nasıl alabilirim?