İnternet & Teknoloji Telegram kodu gelmiyor? ne yapmaliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hesabim vardi numara ekliydi uygulamayi sildim tekrardan yükledim Kod istiyor kod da gelmiyor ne yapcam yaa Güncellemeler+1 yıl Biri yardimci olabilir mii Telegram kodu gelmiyor? ne yapmaliyim? Cevapla Uygulama Soruları Numara Soruları Telegram Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 873 cevap paylaştı. Telegram kadar sapik bir yer görmedim , o gruplarda neler var öyle ya , sanki kimse iletişim için kullanmıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya ben onu mu diyorum isim olmaz öyle seylernen Yorumla _Expendable +1 yıl Bende uzak dur diye dedim iyi niyetle Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 595 cevap paylaştı. Kaç defa denedin ki? Belki hesabın beklemeye almıştır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Cok kez denedim ya.. Yorumla Soran +1 yıl En az 10-15 kere Yorumla Hendestra +1 yıl Hesabın çalınma durumu vs sanmış olabilir o yüzden korumaya almıştır 24 saat bekle hiç deneme yapma Yorumla Soran +1 yıl Tamam tesekürler Yorumla Hendestra +1 yıl Rica ederim Yorumla
Marjin4l Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tab to get a code via sms tarzı bir şey yazması lazım alt tarafta ona bas. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tamam iste o gelmiyor sms le Yorumla Soran +1 yıl Telegram kodu varya onlar gönderiyor o gelmiyor iste Yorumla Marjin4l +1 yıl telegram. org/support buraya yaz sorununu. Yorumla Soran +1 yıl Tesekürler denicem Yorumla
TunaBatur Takip Et Xper 1 Yaş: 32 1 yıl Bende yaşıyorum bu sırunu acaba siz çözüm bulabildiniz mi? 0 0 Yorumla
Miki_44 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 80% +1 yıl Telegram adın ne ☺️ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Off offf Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Telefonu kapat aç 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yaptim olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Kod gelmiyor telegramda.. Yorumla HİSTAMİNİK +1 yıl Numarayı doğru girdiğine emin ol Yorumla Soran +1 yıl Dogru giyorum.. telefonu kapatim actimUygulamayi sildim kac kez.. Yorumla HİSTAMİNİK +1 yıl Smsleri kontrol et Yorumla
Galatalibey34 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Bekle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Galatalibey34 +1 yıl Gelsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Telegram kadar sapik bir yer görmedim , o gruplarda neler var öyle ya , sanki kimse iletişim için kullanmıyor
Ya ben onu mu diyorum isim olmaz öyle seylernen
Bende uzak dur diye dedim iyi niyetle
Kaç defa denedin ki? Belki hesabın beklemeye almıştır
Cok kez denedim ya..
En az 10-15 kere
Hesabın çalınma durumu vs sanmış olabilir o yüzden korumaya almıştır 24 saat bekle hiç deneme yapma
Tamam tesekürler
Rica ederim
Tab to get a code via sms tarzı bir şey yazması lazım alt tarafta ona bas.
Tamam iste o gelmiyor sms le
Telegram kodu varya onlar gönderiyor o gelmiyor iste
telegram. org/support buraya yaz sorununu.
Tesekürler denicem
Bende yaşıyorum bu sırunu acaba siz çözüm bulabildiniz mi?
Telegram adın ne ☺️
Off offf
hala kullanıyor. musun
Telefonu kapat aç
Yaptim olmuyor
Kod gelmiyor telegramda..
Numarayı doğru girdiğine emin ol
Dogru giyorum..
telefonu kapatim actim
Uygulamayi sildim kac kez..
Smsleri kontrol et
Bekle