yooo nasip değilmiş ne ya gerçek hayatta görmüyo muyum bunu? niye instaya kalayım? Instagram açıkken yapmayan kapatınca napsın? ayrıca kız ben değil ne bilim napacağını.
Avicim bu kisiyla yuz yuze gorusebiliyomusun sohbetin var mı telefon numaran var mı arkadaslarini taniyomu bunlari bilmeden sana cevap vermem sahsen sosyal medyadan tanidigim biriyle konusmam istemem eger ki okulumdan ya da isimden biri ise numarasi vardir zaten yazarim sen niye hesabini kapattin diye
Aynı üniversitedeyiz aynı fakültede yiz yani aynı siniftayiz fakat sınıf 100 kişiden fazla olduğu için sınıftaki herkes birbirini tanımıyor. Ortak arkadaş zaten var fakat sınıftaki hickimseyle samimiyetim yok öyle sadece merhaba merhaba deriz ve sadece okul hakkında dersler hakkında sohbet ederiz. Onun haricinde pek samimiyet kurmuyorum kimseyle genelde tek takılırım. Bu sebeple de sanırım kızların bana ulaşması biraz zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kimsenin umrunda bile olmaz. Belki birkaç hafta sonra biri fark eder ama stalker'ın değilse o da umursamaz.
Stalker nedir
herkes fark etmez yani.
Benden gizli bir şekilde hoşlanan bir kız fark eder di mi?
e tabii
Diyelim ki sizin gizlice hoşlandığınız biri var Instagram ını aniden kapattığını fark ettiğinizde ne yaparsınız?
gizlice diyosun bi muhabbetim yoksa arkadaşım falan değilse hiçbi şey yapmam
Hoşlandığın kişinin sana gelmesi için hiçbir şey yapmaz misin yani? Şansa beni fark ederse eder etmezse de nasip değilmiş der geçer misin?
yooo nasip değilmiş ne ya gerçek hayatta görmüyo muyum bunu? niye instaya kalayım? Instagram açıkken yapmayan kapatınca napsın? ayrıca kız ben değil ne bilim napacağını.
Farketmezler
Benden gizli bir şekilde hoşlanan bir kız fark eder di mi?
O eder ama nroal takopcilerin etmez
Sence o kız fark ettiğinde ne yapar? Mesela sen birinden hoslansaydin ve aniden Instagram ını kapattıgini fark etseydin ne yapardın?
Numarasi varsa yazardim neden kapattin diye ama yoksa yaoabilcegim bisi yok
Hoşlandığın kişinin senin olması için hiçbir şey yapmaz misin yani? Şansa beni fark ederse eder etmezse de nasip değilmiş der geçer misin?
Avicim bu kisiyla yuz yuze gorusebiliyomusun sohbetin var mı telefon numaran var mı arkadaslarini taniyomu bunlari bilmeden sana cevap vermem sahsen sosyal medyadan tanidigim biriyle konusmam istemem eger ki okulumdan ya da isimden biri ise numarasi vardir zaten yazarim sen niye hesabini kapattin diye
Aynı üniversitedeyiz aynı fakültede yiz yani aynı siniftayiz fakat sınıf 100 kişiden fazla olduğu için sınıftaki herkes birbirini tanımıyor. Ortak arkadaş zaten var fakat sınıftaki hickimseyle samimiyetim yok öyle sadece merhaba merhaba deriz ve sadece okul hakkında dersler hakkında sohbet ederiz. Onun haricinde pek samimiyet kurmuyorum kimseyle genelde tek takılırım. Bu sebeple de sanırım kızların bana ulaşması biraz zor
Ortak arkadas dedigin kisiye belki sorar