İnternet & Teknoloji Hesap kartıyla kredi kartının farkını nereden anlıyoruz? Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İki tane önceden verilmiş kart buldum da hiç açmamışım kağıtlarını bile Güncellemeler+1 yıl Vadesiz hesabıma bağlı kartlaşmış soru kapanmıştır teşkürler Hesap kartıyla kredi kartının farkını nereden anlıyoruz? Cevapla Kredi Kartı Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Jakobenman Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Üzerinde para kartı yazıyor bazılarında hangi banka 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bank kartında limit olmaz kendin belirlersin ama kredi kartı limit düzeyinde olur ve visa vs yazar 0 0 Yorumla
şizofrenikbağyan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Çip oluyo kredide 0 11 Yorumla Ayzıiıttt +1 yıl Teşkür bebişim Yorumla skxmen +1 yıl Hesap kartında da çip var artık Yorumla şizofrenikbağyan +1 yıl @skxmen öyle mi ozaman nasil ayirt edicek edemez sanırım benim kartlar max 3 ay once aldığım var çipi yok Yorumla skxmen +1 yıl Uygulamasını yükleyip şifre ile giriş yaparak Yorumla şizofrenikbağyan +1 yıl @skxmen bi başkasının kartini bilemeyiz yani Yorumla Ayzıiıttt +1 yıl Üstünde bankomat yazıyor hesap kartı olanların Yorumla skxmen +1 yıl Başkasının kartıyla ne işin var zaten Yorumla şizofrenikbağyan +1 yıl @skxmen merak Yorumla skxmen +1 yıl Bırak kız başın belaya girer Yorumla şizofrenikbağyan +1 yıl @skxmen yok kimseyle isim olmaz sadece soru yani Yorumla skxmen +1 yıl Anladım Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 306 cevap paylaştı. Bılmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Üzerinde para kartı yazıyor bazılarında hangi banka
Bank kartında limit olmaz kendin belirlersin ama kredi kartı limit düzeyinde olur ve visa vs yazar
Çip oluyo kredide
Teşkür bebişim
Hesap kartında da çip var artık
@skxmen öyle mi ozaman nasil ayirt edicek edemez sanırım benim kartlar max 3 ay once aldığım var çipi yok
Uygulamasını yükleyip şifre ile giriş yaparak
@skxmen bi başkasının kartini bilemeyiz yani
Üstünde bankomat yazıyor hesap kartı olanların
Başkasının kartıyla ne işin var zaten
@skxmen merak
Bırak kız başın belaya girer
@skxmen yok kimseyle isim olmaz sadece soru yani
Anladım
Bankaya sormalısınız bece
Kredi de her zaman miktar daha fazladır
Bılmem